Куповином књиге „Приче за одрастање за велике и мале“ помажете особама оболелим од дијабетеса 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Куповином књиге „Приче за одрастање за велике и мале“ помажете особама оболелим од дијабетеса
Trenutno na sajtu: 461       |       Podeli:
29.10.2020 | 0 коментар(а)



Топола – Већ други пут за две године у Градској библиотеци „Радоје Домановић“ одржана је промоција књиге „Приче за одрастање за велике и мале“ аутора Бранислава Крањчевића и Павла Вељковића.

Ради се, по свему судећи, о једном занимљивом и јединственом пројекту. Наиме, тим аутора ове збирке прича желео је да приближи родитеље и децу, врати давно изгубљено интересовање за књигу и подстакне диван обичај читања прича деци пред спавање.

„Књига има циљ да деци представи идеју шта је то новац, али и да им да основна знања како располагати са њим. Приче су питке, једноставним речником писане, пријемчиве деци, али у исто време са озбиљном поруком, над којом се одрасли замисле, у смислу радимо ли све како треба са својом децом. На најнижем нивоу ту је прича за дете, док у исто време, као холограм лебди над штивом порука родитељу, она ненаписана али присутна“- поручују аутори књиге.

Ако бисте потражили референце аутора, не бисте их нашли, јер су аутори заправо обични родитељи који су одлучили да дају свој допринос и врате старе породичне вредности и подсете све, да деци не треба да буде важнији мобилни телефон од правог пријатеља.

Књига има и хуманитарни карактер, јер део средстава од продаје књиге је опредељен за борбу против дијабетеса у виду донације која ће бити упућена Дијабетолошком Савезу Србије. Аутори сматрају, вођени личним искуствима, да је то стање са којим није једноставно живети нарочито ако су деца мала. У исто време настоје да помогну и Савезу за ментално недовољно развијене особе, у смислу да уколико нека компанија жели да подржи њихове напоре у томе и купи одређен број књига које ће затим донирати установама које такође помажу тим особама. На тај начин ова група хуманих људи с једне стране промовише љубав према књизи и односу дете – родитељ, а друге показује хумани аспект.

Књига се може поручити путем телефона 064/152-39-32 или путем мејл адресе: pagbabooks@gmail.com

ГЗС/ ToпПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


KNJIGA KUPOVINA POMOC DECA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.388.197 посета
Тренутно на сајту: 462 посетилац(a)