Светски ниво на Златибору: Гранд хотел Торник примио прве госте 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Светски ниво на Златибору: Гранд хотел Торник примио прве госте
Trenutno na sajtu: 278       |       Podeli:
02.06.2018 | 0 коментар(а)



Чајетина – Гранд хотел Торник на Златибору, синоћ је примио прве госте. Капацитет овог објекта је
Гранд хотел Торник и Весна Влатковић, маркетинг и пр директор групације „Ахотели”, фото: ГЗС

129 смештајних јединица и спада у категорију са пет звездица. Са својом јединственом услугом и садржајем може да парира хотелима тог типа у Европи, казала је за Глас западне Србије Весна Влатковић маркетинг и пр директор групације „Ахотели”.

Отворен је део хотела који ће пословати под називом Гранд хотел Торник. Морам нагласити да је синоћ, како у хотелијерству називамо софт опенинг или при отворање, што значи да се у овом периоду сви гости хотела и запослени уходавају. Свечано отварање је остављено за октобар, када ћемо позвати све пословне партнере, пријатеље и госте”, рекла је Влатковић, додајући да су први гости чланови Ротари клуба.

Базен Гранд хотела Торник, фото: ГЗС

Део отвореног Гранд хотела Торник има 129 смештајних јединица, и капацитета је 400 гостију.

Предиван пансионски ресторан, ван бар које је једино место у хотелу за пушаче а и место за дегустацију најбољег вина и познатих специјалитета овог краја. Конгресни центар за смештај 400 особа са савременом технологијом. Највећи понос је велнес центар од 2.250 квадрата са два огромна базена, малим за децу као и свим садржајима за релакс, био и финска сауна, масажни део и шест соба за виши третмана. Центар служи да човек може да се регенерише до непрепознатљивог стадијума”, наводи Влатковић наглашавајући да се Велнес центар наставља у терасу од 1.500 квадрата као изузетно место за уживање гостију у овим данима.

Тераса површине 1.500 квадрата, фото : ГЗС

Према речима пр директора, хотел Торник, је намењен свим онима који воле луксуз, да уживају и да за свој новац добију најбоље могуће на том подручју.

„На Златибору, ово ће бити најбоља понуда и људи ће сигурно препознати овај хотел као место које је јако повољног садржаја. Оно што нас охрабрује, јесте вера да ћемо у старту функционисати, јер чињеница је, да је ово место, као туритичка дестинација, потпуно разрађена, за разлиу од Аранђеловца где је хотел требало да удахне живот и дестинацији. Мислим да неће бити захтевно а и веома смо оптимистични по питању гостију”, каже за ГЗС, Влатковић.

Интересовање туриста датира још од прошле године, а један међународни скуп је чекао и отварање хотела да би организвао догаћај.

Конкгресна сала хотела Торник, фото: ГЗС

Странци планирају много унапред и они сад имају одређене резервације и у преговорима су са службом продаје. Велики број упита смо имали и када је реч о организовању прослава и венчања”, истакла је Влатковић.

Што се тиче радне снаге, директорка маркетинга и пр, навела је да је то најделикатнија област.

Морам рећи да имам извесну дозу забринутоси, из простог разлога што радна снага на нашем тржишту, на целокупном подручју Србије не само на Златибору, није адекватна понуда за хотел са пет звездица. Сваки гост очекује да услуга буде врхунска. Тако да је то нешто чему ћемо посветити највише пажње и времена. Ми смо дали шансу младим људима са Златибора који немају радног искуства у хотелијерству, да прођу кроз наше тренинге, али то је један процес. Гост није спреман да чека и то је нешто у шта ми улажемо највише енергије. Радна снага је карика која је врло осетљива и жива ствар, а сваки запослени мора бити на нивоу задатка. Спремни смо да уложимо сав напор да добијемо особље које би нам и страни хотели преузели, што нам се дешаволо”, каже Влатковић.

Гранд хотел Торник служиће разноврсну трпезу, гастрономска понуда биће потпуно уживање и за највеће хедонисти.

Главни кувар је обезбеђен. Иво Андрић је у свету кулинарства веома познато име. Иначе, то је човек који је радио у елитним хотелима са сјајним искуством и енергијом. Верујем да ће за све љубитеље доброг залогаја, хотел бити право место да доживе и оно што је аутентично са овог простора, али и нешто екслузивно, да не морају да путују по белом свету”, наводи Влатковић.

Глас западне Србије

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.167.343 посета
Тренутно на сајту: 277 посетилац(a)