У Такову свечаност уручења војних застава, присуствује Вучић 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
У Такову свечаност уручења војних застава, присуствује Вучић
Trenutno na sajtu: 372       |       Podeli:
14.06.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац, Таково - У Спомен-комплексу "Други српски устанак" у Такову данас ће бити одржана свечаност уручења војних застава

поводом формирања 72. бригаде за специјалне операције и 63. падобранске бригаде којој ће присуствовати председник Србије Александар Вучић.

Застава 72. бригаде за специјалне операције биће уручена команданту јединице бригадном генералу Мирославу Талијану који је био ратни заменик команданта Батаљона за противтеростристичка дејстава "Соколови".

Застава 63. падобранске бригаде биће уручена њеном команданту пуковнику Ненаду Зонићу, некадашњем члану ратне команде 63. падобранске бригаде.

Свечаност у таковском спомен-комплексу обележиће дефиле 20 подешелона припадника и ветерана 72. бригаде за специјалне операције и 63. падобранске бригаде, а моћи ће да се виде и налети ваздухоплова Војске Србије, падобрански скокови, као и приказ наоружања и војне опреме.

Министар Вулин и генерал Мојсиловић имали су прилику да се увере да је све спремно за предстојећу свечаност за коју се учесници интензивно увежбавају под будним оком команданта свечаности и ратног команданта 63. падобранске бригаде генерал-мајора Илије Тодорова, саопштило је јуче Министарство одбране.

Грађани ће бити у прилици да свечаност прате у директном преносу на Првом програму Радио-телевизије Србије од 11 часова, додаје се у саопштењу.

ГЗС/ Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


takovo zastave vucic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.138.954 посета
Тренутно на сајту: 373 посетилац(a)