Бог на небу, на земљи вајбер 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival             

 
Бог на небу, на земљи вајбер
Trenutno na sajtu: 398       |       Podeli:
26.06.2017 | 0 коментар(а)



Ивањица - Свештеник из околине Ивањице пре месец дана са својим парохијанима основао је групу на вајберу која

је за кратко време комшијама сазидала кућу и набавила скупа ортопедска помагала. Планирају и да прерасту у хуманитарну организацију.

Стева Калајановића из Прилика код Ивањице живот је намучио као ретко кога, али коначно је можда кренуло на боље. Решио се влаге и промаје која је поред немаштине испуњавала некада његов трошни дом. Иако је престао да се нада да ће икада моћи да деци приушти удобност и комфор, помоћ је стигла од најближих и то уз помоћ вајбера.

Тања Радоњић живи у драгачевским брдима изнад Котраже, болест јој је однела ногу и варошицу је само посматрала са висова. Ипак, ових дана ће се прошетати јер јој је стигла протеза о којој је дуго сањала.

Вајбер група вођена свештеничком руком брзо је савладала наизглед непремостиве муке ових људи којима је помоћ била преко потребна.

“Без помоћи господње не бисмо ништа урадили, али смо искористили ту могућност вајбера да прикупимо сав тај народ и саберемо који може, хоће и жели да помогне”, казао је свештеник Синиша Никитовић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.131.452 посета
Тренутно на сајту: 397 посетилац(a)