Вучић одржао обећање, Петрић добио асфалт 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Вучић одржао обећање, Петрић добио асфалт
Trenutno na sajtu: 632       |       Podeli:
25.05.2018 | 0 коментар(а)



Љиг - Пре два месеца председник Србије Александар Вучић лично је обећао Слободану Петрићу из села Доњи Бањани асфалтирање сеоског пута. Речено-учињено! На прашњави макадамски пут



паркирана је машинерија предузећа Путеви Србије а радове је исконтролисао и директор Зоран Дробњак.

„Нисам веровао својим очима када сам видео да је дошла тешка механизација, а и имам још један разлог за славље, добио сам све опкладе у селу”, каже Петрић.

„Имам неколико опклада. Чак и у бањи када сам био, терапеут ми је тврдио да од овог посла нема ништа. Нисам ја разговарао са неким шалабајзером као ти, него са председником, најачим човеком у Србији и Дробњаком. Он мени каже, све су ти то мангупи. Ајде да се кладимо, да ми даш терапију на јесен овде у бањи о твом трошку а ја теби јагње и прасе ако пута не буде. Доктор ми је сведок који је тамо био”, каже Петрић додајући да ће сада и прасе и јагње добити извођачи.

Директор ЈП „Путеви Србије” Зоран Дробњак, фото: ГЗС

Директор ЈП „Путеви Србије” Зоран Дробњак каже да је било планирано да се ради километар и 200 метара, али има нешто више.
„Урадићемо колико дозвољава ширина пута, негде 2,5 метра. Предвиђено је да се ураде и канали како би вода ишла поред и како би пут трајао минимун 20 до 30 година”, наводи Дробњак.

Преко ноћи цело село је оживело, скидају се тарабе и прискаче се у помоћ извођачима радова, а и Петрић је доживео да му сељаци ипак скину капу.

Мештани прискачу у помоћ извођачима, фото: ГЗС

Неки су се кладили а неки и нису смели. Мештани кажу да је оштар на језику, каже све у очи и неће иза леђа да прича.
Да је такав најбоље на својој кожи осетио је и председник државе када му је у лице рекао какве муке муче сељаке.

Петрић је можда био изненађен али не и затечен, што је Александар Вучић одржао обећање и довео механизацију да асфалтира пут у селу Доњи Бањани. Али и Слободан госте није испратио без поклона, послао је ракију да се почасте сви у Влади, ону коју је обећао испред тунела.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.503.002 посета
Тренутно на сајту: 633 посетилац(a)