Милићевић: Избори у Лучанима у складу са законом 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Милићевић: Избори у Лучанима у складу са законом
Trenutno na sajtu: 503       |       Podeli:
25.10.2018 | 0 коментар(а)



Шеф посланичке групе Социјалистичке партије Србије (СПС) у Скупштини Србије Ђорђе Милићевић изјавио је данас

да је та странка убеђена да ће локални избори у Лучанима бити расписани у складу са законом.

Он је поручио да ће се СПС тим изборима бавити када они буду расписани, као и да је њихова најбоља кампања да савесно обављају посао који су преузели.

За разлику од опозиције, ми се не можемо бавити само политичким маркетингом и изборном кампањом, рекао је Милићевић.

„Ми желимо одговорно, озбиљно и посвећено да обављамо посао за који смо преузели одговорност. Тако радимо у најбољем интересу грађана. То је наша кампања, када дође тренутак, грађани нека одлуче коме ће указати поверење", поручио је Милићевић.

Пре неколико дана, шеф посланика Двери Бошко Обрадовић питао је министра државне управе и локалне самоуправе Бранка Ружића (СПС) када ће бити расписани избори у општини Лучани, а изразио је сумњу да ће власт "изазвати" ванредне изборе у још неколико локалних средина.

Милићевић је данас одговорио да ће Влада Србије, ресорно министарство и председница Скупштине поступити одговорно као што су то чинили и до сада уколико у неким локалним срединама буду испуњени законски услови за распуштање скупштине.

Он је додао и да посланички клуб СПС-а има устаљену праксу да, када нема заседања парламента, па и кампање, разговара с грађанима с којима жели да гради партнерски однос.

ГЗС/Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.428.258 посета
Тренутно на сајту: 504 посетилац(a)