Парезановић: Опозиција нас трује изливима мржње 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Парезановић: Опозиција нас трује изливима мржње
Trenutno na sajtu: 411       |       Podeli:
09.07.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Народни посланик Марко Парезановић на данашњој конференцији за штампу осврнуо се на дивљање

на друштвеним мрежама на којима се из дана у дан шире лажи и тешке увреде, наводећи као пример случај одборнице Двери Милице Прокић и Биљане Рубаковић које су лицитирале како би изледало генетско дете од Славице Драгутиновић, Максимовића и Марјановићке.

,, Када читам све ово, искрено нити могу да разумем нити мислим да је ово нормално, јер се ради о женама у озбиљним годинама, професорима који би требало да одишу мирољубивом политиком, да на своје окружење преносе мудрост, толеранцију... а ми имамо овакве изливе мржње, које ја мислим да у Граду Чачку до сада нисмо имали прилике да чујемо на политичкој сцени", казао је Парезановић и додаје да им једна таква политичка странка данима држи предавање о култури и примитивизму.

,,Мислим да је ово најбољи доказ колико је све то отишло предалеко, а ја заиста не очекујем да ће овде бити било каквог извињења", навео је Парезановић.

На питање новинара да ли ће његови одборници подржати предлог да Милан Вујановић буде директор ,,Моравца" и како коментарише да ће по трећи пут бити поновљен конкурс и да ли је то можда резултат неслагања, Парезановић је одговорио да то тема састанка одборничке групе која ће разговарати данас о томе и да не би било коректно да пре састанка он каже било шта на ту тему.

,,Не могу да коментаришем било шта што је везано за конкурс, сем што ми је битно да он буде у складу са законом", рекао је Парезановић.

Коментаришући увреде које су изнете на рачун бебе у медијима он је рекао да је то један јако ружан догађај и да без обзира на све околности нико не заслужује да се на тај начин спомиње и обележава дете.

,,По мени спомињање детета у таквом контексту је нешто негативно и само могу да осудим то. Мислим да тој породици и људима који их познају ни мало није било пријатно да читају тако нешто и никада не знате у будућности на који начин то дете може бити исмевано у школи и током живота", истакао је народни посланик и додаје да се нада да се такве ствари више неће догађати.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.452.599 посета
Тренутно на сајту: 412 посетилац(a)