Лоша излазност ; Пејовић, полицијска патрола је обилазила бирачка места, Бегановић притисак огроман, има оштећених аутомобила 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Лоша излазност ; Пејовић, полицијска патрола је обилазила бирачка места, Бегановић притисак огроман, има оштећених аутомобила
Trenutno na sajtu: 366       |       Podeli:
21.10.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Избори за месне заједнице у Пријепољу протичу у складу са законом, а излазност на три узоркована места у 17 часова била је веома ниска.

,, У Ивању је излазност у 17 часова била 23%, Пријепоље град 17,8% и Ташево 28,9%. Нису забележене веће неправилности и могу да кажем да се избори одвијају у складу са законом” казала је председница Изборне комисије Ана Пејовић за ГЗС.

Бегановић: Тражио сам да пошаљу полицију

Бахрија Бегановић тражио је вечерас од председннице Изборне комисије Ане Пејовић да интервенише због бројних неправилности и притиска на бираче, које како тврди спроводи Самир Тандир са групом од 15 људи.

,,Био сам очевидац у Вакуфу где је њих 15 на челу са Тандиром стајало на вратима бирачког места и малтретирало људе тражећи да гласају за њих и дајући им бројеве. Ово је невиђено нешто у Пријепољу до сада. Замислите када су људима гребали кола из освете ако не гласају. Многи ће завршити у затвору, од надзорних органа па до оних који продају дипломе и личне карте за Немачку, све се зна,” огорчено тврди Беганивић.

Међутим, Пејовић каже да је затражила полицијску патролу али да они нису установили кршење јавног реда и мира.

,,Тачно је да су се жалили једни на друге, али нико није био ближе од 50 метара од бирачког места, и није тачно да су стајали на вратима. Позвала сам патролу да реагује и они су то учинили у два наврата,” тврди Пејовић.

 

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje izbori tandir bahrija pejović

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.900.881 посета
Тренутно на сајту: 367 посетилац(a)