Припрема парцеле за сетву кукуруза на традиционалан начин 



 
Припрема парцеле за сетву кукуруза на традиционалан начин
18.05.2017 12:21 | 0 коментар(а)



Косјерић – У последњих неколико година, многи се одлучују за производњу органске хране, и то на традиционалан начин, без машина и вештачких ђубрива,



аш као што се некада и радило у Србији.

Скакавци подно Дивчибара, у њима Дани сеоског туризма, манифестација која окупља заљубљенике у село, традицију и обичаје и у обно све што је природно.

Зато је у овом селу Дуле Земунац одлучио да са два вола и једним коњем припреми парцелу за сетву кукуруза.

“Одлучио сам се на овакав начин, зато што не желим да осетим ни мирис нафте, ни траг гуме од трактора све на природан начин”, рекао је Дуле.

Он се одлучио на производњу органске хране на стари и традиционалан начин.

Опширније можете погледати у прилогу који је емитован у Дневнику западне Србије













Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 





































 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
060 5000 150, 032 347 001

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 44.902.649 посета
Тренутно на сајту: 175 посетилац(a)