Штрајк глађу председника синдиката АД “Путеви” Пожега 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Штрајк глађу председника синдиката АД “Путеви” Пожега
Trenutno na sajtu: 640       |       Podeli:
24.04.2017 | 0 коментар(а)



Пожега - Миломир Нешовић ступио је данас у штрајк глађу у кругу предузећа АД “Путеви” Пожега због како тврди неизмирених плата и суспензије коју му је изрекао директор.

У упозорењу које је потписао директор Ђорђе Ристовић се наводи да је Нешовић учинио повреде радних обавеза, кршење радне дисциплине и кривична дела на раду и у вези са радом.

Међутим, према речима пуномоћника Снежане Кнежевић – Радовановић ради се о одмазди, злостављању и освети руководства Путева против Нешовића.

"Дисциплински поступак уследио је као одмазда због његове синдикалне борбе и након говора Нешовића на збору радника од 28. марта када је реплицирао на оптужбе директора Путева који је наводно тврдио да су радници разлог лошег пословања и дугова. Тада је дошло до тешких речи претњи и увреда од стране јадног од већинског власника предузећа”, тврди Кнежевић - Радовановић која додаје да је поднела кривичну пријаву због претњи изнетих на скупу и приватну кривичну тужбу због увреда.

,,Био сам заменик централне пописне комисије и дошли смо до података да je предузеће направило огроман дуг. Синдикат сумња да иза тога стоје незаконити послови. Тражио сам од директора да стави на увид по основу чега је настао дуг, али уследио је дисциплински поступак”, каже Миломир Нешовић који је у овом предузећу председник већинског синдиката.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.146.635 посета
Тренутно на сајту: 642 посетилац(a)