Основна школа „Живко Томић“ из Доње Шаторње обележила свој дан 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Основна школа „Живко Томић“ из Доње Шаторње обележила свој дан
Trenutno na sajtu: 605       |       Podeli:
23.11.2022 | 0 коментар(а)



Топола – Основна школа „Живко Томић“ у Доњој Шаторњи у петак је прославила Дан школе. Школа носи назив по истакнутом младом мештанину Живку Томић који је настрадао у Другом

светском рату 1941. године. У част најобразованијем младом студенту Филозофског факултета на одсеку за енглески језик мештани Доње Шаторње исказали су захвалност његовој жртви и младости. Колектив школе и ученици традиционално на дан рођења Живка Томић протоколарно односе венац крај бисте погинулом. Спомен биста Живка Томића налази се на централном сеоском тргу.

Школа данас броји 177 ученика формираних у 16 одељења распоређених на шест месних заједница.

„Матична осморазредна школа налази се у Доњој Шаторњи. Одликује се стручним кадром и талентованим ученицима. Они су за свој дан припремили пригодан програм кроз представу текста „Јежева кућица“ Бранка Ћопића. Захваљујемо се колегиници Данијели Павлићевић, наставнику српског језика и књижевности за избор и организацију приредбе и младом колеги Стефану Стојковић, наставнику музичке културе за музичку пратњу и извођење. Такође, захвалност свим наставницима који су се потрудили и допринели да програм буде веома прихваћен од стране публике“, рекла је за ТопПрес, Марија Обрадовић директорка школе.

Церемонији обележавања Дана школе присуствовали су ученици, родитељи, наставници и бројни пријатељи.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


SKOLA SATORNJA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.079.956 посета
Тренутно на сајту: 606 посетилац(a)