Грађевинска сезона у пуном јеку 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Грађевинска сезона у пуном јеку
Trenutno na sajtu: 273       |       Podeli:
11.09.2021 | 0 коментар(а)



Ужице - Гужве на ужичким улицама ускоро ће бити прошлост, јер су радови на свим локацијама

интезивирани и како обећавају извођачи биће завршени у року, наводи се на сајту града Ужица.

Највеће градилиште тренутно је потез око Народног музеја Ужице где се гради нови кружни ток. Упоредо са изградњом кружног тока реконтруише се у потпуности део улице Димитрија Туцовића ка врху Доварја. Постављају се ивичњаци, али и бехатон коцке које већ сада привлаче велику пажњу наших суграђана, јер ће по завршетку свих радова овај део улице Димитрија Туцовића, заједно са кружним током добити потпуно другачији изглед.

Механизација и људство механизације од 16. августа налазе се у Југ Богдановој улици, од раскрснице са улицом Милована Глишића до раскрснице са улицом Кнеза Михајла, где се такође ради комплетна реконструкција. Замена подлоге и дотрајалих инсталација, потпорни зидови, тротоари обухваћени су овим радовима, а очекивања су да ће све бити завршено у предвиђеном року.

Почетком прошлог месеца почела је и градња пешачке стазе у дужини 300 метара код Медицинске школе која ће повезати месне заједнице Крчагово и Царину. Инвеститор радова је Град Ужице, а вредност радова око 6 милиона динара. Дужина стазе је око 300 метара, површине 560 квадрата и састоји се из два дела, степенишног, ширине 1,2 метра и дела са рампом који ће омогућити кретање дечјих колица и особа са инвалидитетом. Дуж стазе планирано је шест одморишта, биће постављене клупе и јавна расвета.Рок за завршетак стазе је 60 дана.

У току је и реконструкција тротоара дуж главне улице од некадашњег “Кристала” до Улице Страхињића Бана. Вредност радова је 23 милиона динара, а изводи их “Стабил про” у склопу наставка амбијенталног уређења центра града.

Наравно, настављају се и остали радови предвиђени плановима и програмима за ову годину како у самом граду, тако и у сесоким месним заједницама.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice grad radovi ulice guzve

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.803.353 посета
Тренутно на сајту: 274 посетилац(a)