Асфалтиран некатегорисан пут на Мајдану 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Асфалтиран некатегорисан пут на Мајдану
Trenutno na sajtu: 759       |       Podeli:
02.09.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Данас је асфалтирана деоница некатегорисаног пута у Месној заједници Мајдан,

такозвани Мимовића пут.

У питању је деоница који води ка Руднику, према репетитору и ка манастиру Враћевшница, у дужини од 150 метара.


„Радовима на „Мимовића путу” предходило је отклањање последица елементарне непогоде која је погодила овај крај у јуну месецу, које је спровело Јавно предузеће за изградњу општине”, каже Бранко Мартиновић, помоћник председника општине за саобраћај и инфраструктуру и додаје да је планом предвиђено постављање банкина са обе стране коловоза.


„Овај пут је од великог значаја за мештане али и за предузеће "Србија шуме", због шумских поседа којима газдује у овом делу милановачке општине”, нагласио је Мартиновић.


Вредност радова на данас асфалтиранојј деоници пута је 726.373 динара, а извођач је предузеће „Свин” из Горњег Милановца.


Завршетком ових радова радова испуњен је план асфалтирања некатегорисаних путева, за која се опредељена средства из општинског буџета за 2020. годину.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nekategorsian put asfaltiran majdan

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.085.725 посета
Тренутно на сајту: 759 посетилац(a)