Утврђен предлог одлуке о улицама и другим деловима насељених места на територији Ужица 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Утврђен предлог одлуке о улицама и другим деловима насељених места на територији Ужица
Trenutno na sajtu: 469       |       Podeli:
21.11.2018 | 0 коментар(а)



Ужице - Градско веће прихватило је предлог Одлуке о утврђивању улица и других делова насељених места

на територији града, саопштено је на званичном сајту града Ужица.

Овај предлог израђен је у складу са пројектом „Ажурирање адресног регистра у Републици Србији“ који реализује Влада, а укључује сва релевантна министарства и организације, као и све активности које се остварују да сваки објекат добије назив улице и кућни број. Тиме ће се званична база података адресног регистра у потпуности ажурирати и моћи ће да је преузму и користе све државне институције.

Ужичко Радно тело за ажурирање Адресног регистра је, у сарадњи са саветима месних заједница, а према Елаборату уличног система по насељеним местима Републичког геодетског завода, припремило предлоге за називе нових 1403 улица и засеока, док је Комисија утврдила Нацрт одлуке који је Веће прихватило.

После утврђивања предлога одлуке о називима улица и других делова насељених места на територији града, о њему ће се изјаснити министарство и после његове сагласности, текст ће се доставити Скупштини града на усвајање.

На овој седници, чланови Већа утврдили су и предлог решења о разрешењу и именовању три члана Школског одбора Основне школе за образовање ученика са сметњама у развоју „Миодраг В. Матић“.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice gradskovece donet predlogodluke

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.352.230 посета
Тренутно на сајту: 470 посетилац(a)