Утврђен предлог одлуке о улицама и другим деловима насељених места на територији Ужица 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Утврђен предлог одлуке о улицама и другим деловима насељених места на територији Ужица
Trenutno na sajtu: 288       |       Podeli:
21.11.2018 | 0 коментар(а)



Ужице - Градско веће прихватило је предлог Одлуке о утврђивању улица и других делова насељених места

на територији града, саопштено је на званичном сајту града Ужица.

Овај предлог израђен је у складу са пројектом „Ажурирање адресног регистра у Републици Србији“ који реализује Влада, а укључује сва релевантна министарства и организације, као и све активности које се остварују да сваки објекат добије назив улице и кућни број. Тиме ће се званична база података адресног регистра у потпуности ажурирати и моћи ће да је преузму и користе све државне институције.

Ужичко Радно тело за ажурирање Адресног регистра је, у сарадњи са саветима месних заједница, а према Елаборату уличног система по насељеним местима Републичког геодетског завода, припремило предлоге за називе нових 1403 улица и засеока, док је Комисија утврдила Нацрт одлуке који је Веће прихватило.

После утврђивања предлога одлуке о називима улица и других делова насељених места на територији града, о њему ће се изјаснити министарство и после његове сагласности, текст ће се доставити Скупштини града на усвајање.

На овој седници, чланови Већа утврдили су и предлог решења о разрешењу и именовању три члана Школског одбора Основне школе за образовање ученика са сметњама у развоју „Миодраг В. Матић“.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice gradskovece donet predlogodluke

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.787.067 посета
Тренутно на сајту: 288 посетилац(a)