Милица Михаиловић је најпознатија чачанска „Food” блогерка: Квалитет њених кифлица оправдава цену и обожава их читава западна Србија 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Милица Михаиловић је најпознатија чачанска „Food” блогерка: Квалитет њених кифлица оправдава цену и обожава их читава западна Србија
Trenutno na sajtu: 487       |       Podeli:
22.09.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Последњих дана бележи се да је цена кифлица виша од цене меса. У Чачку је цена



домаћих кифлица 1 200 динара, а у једном килограму које прави најпознатија чачанска „food” блогерка Милица Михаиловић има их од 25 до 30 комада.

Милица Михаиловић, најпозназнатија „Food” блогерка, њене домаће кифлице обожава читава западна Србија, фото: ГЗС

Милица Михаиловић, једна је од најпознатијих чачанских „food” блогерки, која поред многих ђаконија, прави и домаће кифлице. Она сво своје умеће, љубав и време посвећује како их назива краљицaама домаћих пецива.

Домаће кифлице Милице Михаиловић, фото: ГЗС

„Врло је специфично када радите са кифлицама, са тим дизаним тестима, зато што у потпуности можете да испољите своју креативност, јер ту можете да ставите врло квалитетне састојке, као и да уткате своје умеће на најбољи могући начин”, рекла је Милица за Глас западне Србије.

Милица Михаиловић, најпозназнатија „Food” блогерка, њене домаће кифлице обожава читава западна Србија, фото: ГЗС

Ова млада жена истиче да домаће кифлице оправдавају своју цену, јер људи поред квалитетног пецива штеде и време које заправо и јесте најскупље.

„Јасно је да то људима изгледа нелогично, међутим, месо је сировина, ма колико то била квалитетна сировина, али то није готов производ који ви можете да поједете са виљушком и ножем. Ви то морате да припремите, кифлица је већ готов производ, који је потпуно решење за некога ко жури на посао и отишао и купио две кифлице и платио то 100, 150 динара. Оно што би било упоредиво јесте припремљено месо, рецимо у неком ресторану, где је, такође, урачунат рад, порези и доприноси, као и трошкови пословања”, појаснила јер Милица.

Милица Михаиловић, најпозназнатија „Food” блогерка, њене домаће кифлице обожава читава западна Србија, фото: ГЗС

Као прави кифла мајстор, Милица тврди да су кифлице и месо неупоредиви у сваком смислу.

„Сваки газда хвали свог коња, бурекџија ће вам увек рећи да добар бурек држи отворену пекару, а лош је затавара, пица мајстор ће вам рећи да је то пица, а ја вам кажем да су то кифлице, јер је то по мом мишљењу најкавлитетнији нутритивни производ који можете да купите у пекари”, наглашава Милица.

Милица тврди да је невероватно кад љубав и машта умешају прсте у брашно и тесто у њеној кухињи који се на крају највише осете када се пробају.

Домаће кифлице из Миличине рерне, обожава читава западна Србија, фото: ГЗС

„Заиста је невероватно, колико тесто осећа љубав и пажњу коју му пружате. Мени је рецепт за кифлице проверен у грам и сваки део тог поступка ми је сваки пут исти, а сваки пут ми испадну другачије, бар за нијансу. Такође, сам приметила да и људи када их пробају тачно осете, како сам се ја осећала док сам их правила. Не морам ништа да им  кажем, ако сам била весела и њима се осмех просто не скида са лица”, закључила је Милица Михаиловић најпознатија чачанска „food” блогерка за чијим кифлицама хрли читава западне Србија.

У сваком случају уткани рад и љубав у домаће кифлице оправдавају и њихову цену.

Прилог емитован у емисији „150 минута” на Првој телевизији:

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


DOMACE KIFLICE MILICA MIHAILOVIC CACAK FOOD BLOGERKA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.328.391 посета
Тренутно на сајту: 487 посетилац(a)