Одржана 13-та Међународна изложба паса 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Одржана 13-та Међународна изложба паса
Trenutno na sajtu: 388       |       Podeli:
24.04.2017 | 0 коментар(а)



Топола - Јуче је у селу Наталинци одржана 13-та мађународна изложба паса свих раса. Организатор ове манифестације је Наталиначко кинолошко друштво и општина Топола.

На изложби се представило око 90 раса паса и додељени су пехари најуспешнијима по расама.

Организатор изложбе Жика Митровић каже да је задовољан како је данашња изложба протекла иако су лоши временски услови знатно умањили излагаче као и посетиоце. Ипак љубитељи паса нису одолели па су и уз кишу уживали у грациозном ходу ових лепотана.

Млад одгајивач и учесник Саша Савковић из села Сараново данас је представио своја два пса ЕнВили и ЕнКапо од мајке Типи и оца Рамба. ЕнВили је данас освојио трећи цац и стекао шампионат, а ЕнВили(5). Саша је млад одгајивач има 17 година и одгојем паса се бави пет година веома успешно.

"Први пас је дошао у наш дом из одгајивачнице Поштара Драгана Митровић из Наталинаца који је успешан одгајивач Бретонаца и Светски Шампион", каже Саша, додајући да обожава да се такмичи и доста учи о одгоју паса и љубав у овом послу га води да буде све бољи.

Млади одгајивач је нагласио да су му ветар у леђа родитељи који га прате на свакој изложби, а он се баш због тога труди да научи што више и буде све бољи јер жеља му је да постане профи хендлер.

"Кинологија је "пливање међу ајкулама" тешко је али када се нешто воли ту одустајања нема, ја сам зацртао свој циљ да направим са тим псима нешто идем лепом путањом али још доста тога има да се научи и савлада", рекао је Саша.

Марија Лазаревић/ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.504.208 посета
Тренутно на сајту: 388 посетилац(a)