Отворен јавни позив за кориснике у оквиру пројекта Засад за заједницу 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Отворен јавни позив за кориснике у оквиру пројекта Засад за заједницу
Trenutno na sajtu: 455       |       Podeli:
10.07.2019 | 0 коментар(а)



Лучани - Удружење грађана ИДЦ и Општина Лучани објавили су јавни позив за доделу садница малине, јагоде или боровнице
Отворен јавни позив за доделу садница малине, јагоде или боровнице, Фото: ГЗС


за породице које живе у селима Општине Лучани и желе да започну пољопривредну производњу. Јавни позив је отворен у оквиру пројекта Засад за заједницу који финансирају Општина Золикон из Цириха и Општина Лучани. Циљ пројекта је смањење сиромаштва руралне популације кроз побољшање економског статуса малих пољопривредних газдинставаса територије Општине Лучани.


Фото: ГЗС

Овај пројекат представља наставак сарадње Општине Лучани, ИДЦ-а и Општине Золикон који су током прошле године помогли 15 породица кроз доделу садница малине, система за наводњавање, пумпи и друге опреме, а недавно је 8 породица добило и противградне мреже.
Ове године заинтересовни могу конкурисати за саднице за подизање засада површине 20 ари малине или јагоде, или 10 ари боровнице. Текст јавног позива са свим детаљима о потребној документацији и поступку пријављивања доступан је на сајту Општине и на огласној табли. Обрасце и све додатне информације о поступку пријављивања могуће је добити сваког радног дана у згради општине у Лучанима до 15 часова. Рок за подношење пријава је 25.јул 2019. године до 15 часова.


ГЗС / Радио Д




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


konkurs dodela sadnica malina jagoda borovnica Lucani

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.338.496 посета
Тренутно на сајту: 455 посетилац(a)