Тодоровић: Не могу да разумем да у Чачку може да постоји апартхејд 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Тодоровић: Не могу да разумем да у Чачку може да постоји апартхејд
Trenutno na sajtu: 470       |       Podeli:
22.06.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Нећу пристати на дискриминацију и апартхејд и не могу да разумем да у Чачку може да постоји апартхејд, изјавио је данас

градоначелник Чачка, Милун Тодоровић, коментаришући став становника насеља Кошутњак који се противе изградњи зграде за расељене Роме.

"Житељи Кошутњака то неће јавно да кажу него се правдају да им треба игралиште. У Техничкој и основној школи "Вук Караџић" имају спортске терене, теретану на отвореном. Шта да кажу људи који живе у Малој колонији који немају ништа од тога", упитао је Тодоровић.

Тодоровић је на конференцији за новинаре нагласио да ће зграда бити изграђена у Кошутњаку уколико тај пројекат одобри Европска унија (ЕУ), поручивши да град неће пристати на уцене, поготову оне уцене које су на расној основи и дискриминаторске.

"Као Чачанин и човек који има пријатеље свих нација и вероисповести не могу да схватим тако нешто. Никоме није сметало 13 изграђених зграда за социјално становање, а сада смета објекат 700 квадрата за наше суграђане ромске националности. Наравно да ћемо градити ову зграду ако ЕУ одобри пројекат", рекао је Тодоровић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.322.953 посета
Тренутно на сајту: 470 посетилац(a)