Тодоровић: Одлука је коректна, град ће добити особу задужену за медије 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Тодоровић: Одлука је коректна, град ће добити особу задужену за медије
Trenutno na sajtu: 257       |       Podeli:
27.06.2016 | 0 коментар(а)



Чачак - Градоначелник Чачка Милун Тодоровић, изјавио је данас да је одлука донета у петак, да представници медија не присуствују седницама Градског већа исправна и за наредне дане најавио разговор са новинарима.

"Мислим да је одлука коректна, зато што све Градске управе на територији Србије раде исто. Новинари треба да буду наши сарадници и први који добијају информације због суграђана", рекао је Тодоровић новинарима.

Према његовим речима, Статутом и Правилником о раду предвиђено је да јавност буде обавештена о раду градских органа, додајући да ће учинити све да тако и остане.

"Новинари ће имати сваку информацију на сајту града Чачка, сваку одлуку, а одмах по завршетку седнице имаће изјаве или од мене или од неког члана Градског већа. Врло брзо ће град имати особу која ће бити задужена за контакт са медијима, што до сада није била пракса, до тада ћу вам ја бити на располагању", нагласио је Тосдоровић.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.172.932 посета
Тренутно на сајту: 257 посетилац(a)