Мали Милош се поклоном из Беча захвалио председнику за остварену жељу 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Мали Милош се поклоном из Беча захвалио председнику за остварену жељу
Trenutno na sajtu: 426       |       Podeli:
29.09.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац – Приликом отварања аеродрома „Морава“ у Лађевцима, дечак Милош Стевановић по први пут видео је председника Вучића,
Фото: РИНА

који му је тада дао обећење да ће први пут летети авионом. Речено – испуњено, а мали Милош остварио је своју дечју жељу, са мајком и три брата одлетео је за Беч у децембру прошле године, преноси агенција РИНА.


Дуго је у својој дечјој соби чувао поклон купљен у аустријској престоници, намењен човеку који му је остварио велику жељу и приликом отварања једног другог аеродрома, овај пут на Галовићима, Милош је имао прилику да га преда председнку Вучићу.


„Стрпљиво сам чекао да председник дође поново у наш крај да бих му уручио поклон. Учинио је и мене и моју породицу заиста срећним, јер вероватно још дуго не бих летео авионом да није било њега. Током уручивања имао сам само једну поруку за председника, а то је да свако дете у Србији оствари своју жељу“, рекао је Милош.


Мајка Биљана ни овај пут није крила одушевљење, а ова жена је једна од оних која се одлучила за велику породицу и у бризи о своја четири сина, ништа јој није тешко.


„Велика породица је највеће богатство које вам Бог може подарити, нема разлога за страх јер Србија је постала држава у којој деца моу безбедно и сигурно да одрастају. За наша права бори се и Покрет за децу „Три плус“, а бројним бенефицијама наш статус додатно олакшан“, изјавила је Биљана.

РИНА (ГЗС)




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


milos stevanovic poklon predsednik

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.171.174 посета
Тренутно на сајту: 426 посетилац(a)