„Вече са Иваном Милинковићем” од септембра и у вашем граду 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
„Вече са Иваном Милинковићем” од септембра и у вашем граду
Trenutno na sajtu: 348       |       Podeli:
22.07.2019 | 0 коментар(а)



Вансеријски таленат, специфична боја гласа, емоција коју доноси, сврстале су Ивана Милинковића међу најквалитетније мушке вокале на нашој естрадној сцени.

Певач групе Легенде одлучио је да каријеру настави као солиста.
Љубитељи Ивановог гласа и интерпретације ових дана у прилици су да послушају две нове нумере. Први самостални сингл је песма ,,Ибар уст’о против брега“, која уз аутентичну екранизацију, Иванов вокал и трубаче Дејана Петровића буди посебну емоцију.

„Западна Србија зна шта је песма! Имали смо, а сигуран сам да ћемо тек имати дивна дружења. Радовала ме је увек нова енергија коју је публика у многим местима Западне Србије доносила када певам. Желим да се са публиком сретнем и у местима у којима до сада нисам певао. Нестрпљиво чекам нова дружења, како бих чуо реакције на моје нове песме”, додао је Милинковић за портал Глас западне Србије. 

Друга нумера која је представљена публици носи назив „Свенуће дуње“ и дело је ауторског тандема Душан Бачић и Бојан Драгојевић. У питању је поп нумера, рађена као модерна верзије севдалинке, уз звуке хармонике.

„Од септембра публика ће имати прилику, концертно, да чује нешто што до сада нисам певао, уз песме које су референце и највећи изазов за сваког певача. Са публиком, прелиставаћу музичке споменаре, сетити се неких дивних времена и заједно уживати у хитовима Томе Здравковића, Цунета Гојковића, Тозовца, Мирослава Илића, Зорана Гајића и многих других! Уз музичку подршку Пеђе Стојковића очекујте прегршт изненађења, од септембра, на коцертима под називом `Вече са Иваном Милинковићем”, казао је Миликовић.

До тада сви они који воле Иванов рад, могу пратити актуелности на друштвеним мрежама и званичним официалним страницама.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.360.141 посета
Тренутно на сајту: 349 посетилац(a)