Асфалтирање 2,2 километра локалних путева у Пријепољу 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Асфалтирање 2,2 километра локалних путева у Пријепољу
Trenutno na sajtu: 333       |       Podeli:
15.09.2020 | 1 коментар(а)



Пријепоље - У месној заједници Јабука, тренутно се ради асфалтирање путева на седам деоница укупне вредности скоро 13 милиона динара,
Асфалтирање у Каменој Гори, фото: ГЗС

упоредо са тим раде се и две деонице у Каменој Гори вредне 4,5 милиона динара.

Предраг Чичић члан Општинског већа задужен за кординацију рада месних заједница, инфраструктуру и саобраћај рекао је да од када су дошли на власт крајем августа, многе инвестиције су биле закочене и ништа се није радило. Према његовим речима разлог је био формирана листа фирми са негативним референцама, коју су они укинули како би могли да наставе са радом.

Предраг Чичић, члан Општинског већа

„Кренули смо од Бродарева, Аљиновића, сада радимо Јабуку, Камену Гору и Ивање. Поделили смо по партијама, па на Јабуци имамо седам путних праваца које ћемо радити, у Каменој Гори два, у Аљиновићима ћемо имати један, а у Бродареву два”, казао је Чичић.

У МЗ Камена Гора планирано је да се раде два путна правца и то од центра према Светом бору у дужини од 370 метара, и у Дугим њивама да се настави пут од прошле године у дужини од још 270 метара.

Живко Кијановић, председник МЗ Камена Гора

„Чим је конституисана нова власт кренуло је извођење радова, људи су одмах схватили наше проблеме и важност путева на селу. Ми смо их до сада насипали и пет пута, али чим падне прва киша однесе све и то је бацање пара. Боље асфалтирати по 100 метара годишње него насипати. Ми смо кренули са асфалтирањем сваког пута у Каменој Гори и на сваком смо прешли пола. Према Гувништима фали још 700 метара, Шајинов крај је завршен, покривен је и засеок Глушчевићи”, казао је председник МЗ Камена Гора Живко Кијановић додајући да након путева главни проблем је водоснабдевање за које постоји урађен пројекат а започета је и прва фаза, постављања цеви. Буџетом је ове године опредељено шест милиона за ове радове.

Иначе, укупна дужина асфалта који ће се радити на свим планираним деоницама је скоро 2,2 км.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje asfalt put

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Nada

    Sve što radite je dobro ali šta je sa putnim pravcem Jabuka - Babine



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.378.233 посета
    Тренутно на сајту: 334 посетилац(a)