Технички пријем дечијег базена на Градској плажи тек након санације оштећења 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu             

 
Технички пријем дечијег базена на Градској плажи тек након санације оштећења
Trenutno na sajtu: 405       |       Podeli:
20.09.2022 | 0 коментар(а)



Ужице - После оштећења које се појавило на дечијем базену на Градској плажи, директор

ЈП „Ужице развој” Милош Миливојевић обратио се медијима и том приликом истакао да ће се наредних дана утврдити како је дошло до оштећења и чија је то одговорност, наводи се на сајту града Ужица.

“Неколико сати након подизања устава на брани и пражњења Градске плаже дошло је до механичког оштећења на поду базена, што и сами можете видети. У контакту смо са пројектантом и извођачем и наредних дана радићемо на утврђивању свих околности и узрока овог оштећења”, рекао је Миливојевић.

Он је истакао да је личо разочаран и бесан збг свега овога, али је изразио уверавање да ће лично инсистирати да се утврде сви елементи и узроци а потом и да одговорни сносе последице.

Директор ЈП „Ужице развој” Милош Миливојевић, Фото: сајт града Ужица

„ЈП ’Ужице развој’ као неко ко је вршио стручни надзор над реконструкцијом дечијег базена, контолисало је да сви радови буду изведени у складу са пројектно техничком документацијом и исто тако смо као што сам већ раније говорио, на предлог стручног надзора, урадили и додатне радове, оне који нису били предвиђени пројектом, али смо сматрали да су неопходни. Морам да нагласим да је један од врло битних фактора и чињеница да нам се дечији базен налази уз саму реку и да ту постоји известан утицај односно притисак воде из корита на сам базен”, казао је Миливојевић.

Према његовим речима у складу са утврђеним стањем одговорни ће сносити трошкове и све правне последице.


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice bazen ostecenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.828.573 посета
Тренутно на сајту: 406 посетилац(a)