Све је спремно за невреме: чека се још само киша 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Све је спремно за невреме: чека се још само киша
Trenutno na sajtu: 352       |       Podeli:
13.05.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Иако најављена киша још није почела, Штаб за ванредне ситуације извршио је све неопходне припреме
Фото: РИНА

за невреме које се очекује, како се сценарио са поплаваме не би поновио у чачанским домаћинствима.

“Јутрос смо обишли кључне и најпроблематичније локације. На Лозничкој реци остало је још само да се одбуши један пропуст. Такође и на другим критичним локацијама третираће се машински пропусти на водама другог реда на којима је смањена пропусна моћ због талога у речним коритима”, изјавио је Братислав Зечевић из Штаба за Ванредне ситуације.

Јединице цивилне заштите опште намене града Чачка постављаће вреће са песком на неколико локација где тренутно није могуће машински изводити радове.

“Ангажована су у јавна предузећа и сво смо у приправности уколико дође до обилних киша које су метеоролози најавили. Све решетке на коловозима биће очишћене због одвода површинске воде. Уколико грађани имају било какав проблем везан за елементарне непогоде могу се јавити на број телефона 0800/112-032 који је дежуран 24 часа”, истакао је Зечевић.

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.912.374 посета
Тренутно на сајту: 353 посетилац(a)