Чишћење туђег смећа плаћа из свог џепа 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Чишћење туђег смећа плаћа из свог џепа
Trenutno na sajtu: 417       |       Podeli:
15.03.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - На самом улазу у српску Свету Гору, најчешћу туристичку дестинацију, месецима се лагерује смеће.
За два месеца никла депонија, фото: РИНА

Плац поред самог магистралног пута претворен је у депонија, а власник поменуте земље каже за РИНУ да сада о свом трошку то мора да очисти.

„Плац је намењен продаји и на њему постоји табла на којој то пише. Био сам у комуналној инспецији, мој плац је био поравњан пре два месеца и на њему ништа није било. Не живим у близини тако да нисам био упућен када је неко почео ту да нагомилавао отпад. Добио сам решење Комуналне полиције да очистим плац, и већ сам то договорио. Направљен ми је проблем, не знам ко је то уради и сада трошкове чишћења морам сам да сносим. Не могу да стојим овде и да сликам људе који то раде. Зато морам плац и да оградим да се то не би поновило. Имао сам среће да комунална инспекција овде често патролира и да је видела да је пре пар месеци плац био чист”, рекао је власник.

Комунална инспекција наложила власнику да очисти депонију о свом трошку, фото: РИНА

Шеф Комуналне инспекције у Чачку Микаило Пузић каже да су по службеној дужности покренули поступак због нелегалне депоније а да су на терен излазили пре седам дана.
„Власнику парцеле је наложено да до следеће седмице очисти парцелу и препорука да огради. За транспаретну ограду, са жицом не треба никаква дозвола тако да то може да се уради”, казао је Пузић за агенцију РИНА.

Иначе, након решење а по истеку рока врши се контрола извршења решења и у колико оно није извршено иде прекршајни налог или пријава зависи шта је предвиђено одлуком о комуналном реду.

РИНА

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.432.294 посета
Тренутно на сајту: 417 посетилац(a)