Овако јутрос изгледа Нова Варош, а мећава и даље бесни 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Овако јутрос изгледа Нова Варош, а мећава и даље бесни
Trenutno na sajtu: 386       |       Podeli:
25.02.2017 | 0 коментар(а)



Нова Варош - Нова Варош је од јутрос опет под снегом, а без струје је око 700 потрошача у нижим пределима општине.

Пало је око 20 центиметара влажног снега, а мећава и даље бесни несмањеном жестином.

Струје тренутно нема у Радоињи, Рутошима, Дражевићима  и Бистрици, али у локалној Електродистрибуцији очекују да ће кварови бити отклоњени током дана.

- Снег који од синоћ непрекидно пада лепи се и кида жице, па је ван система десетокиловатни далековод према Бистрици а проблема има и на нисконапонској мрежи углавном у селима испод хиљаду метара надморске висине. У вишим пределима пада сувљи снег и за сада срећом нема озбиљнијих кварова. Све екипе су на терену - кажу у погону Електродистрибуције у Новој Вароши.

И поред обилних падавина сви путеви су проходни, а у локалној самоуправи  кажу да не очекују веће проблеме на путној мрежи.

- Град се чисти по приоритетима, док посао на сеоским путевима успешно одрађују металне возе које вуку трактори па нема потребе за ангажовањем тешке механизације. Очистили смо и регионалне путеве према Штиткову, Дрмановићима и РХ Центру на Златару - каже Дејан Грбић из Одељења општинске управе за инвестиције.

Извор: Блиц, Жељко Дулановић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.779.314 посета
Тренутно на сајту: 387 посетилац(a)