Аутентични српски производи на Сретењском маркету 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Аутентични српски производи на Сретењском маркету
Trenutno na sajtu: 339       |       Podeli:
16.02.2019 | 0 коментар(а)



Чајетина - Један од највећих лидера златиборског туризма, хотел "Златибор Мона" ове године

први пут је организовао сајамску манифестацију "Сретењски маркет" у конгресном центру "Коледо".

Одмах након отварања, манифестација је привукла велику пажњу знатижељних гостију који уживају у празничном одмору и зимском распусту на најлепшој српској планини. Аутентични производи и укуси Србије, који су тема овог сајма, не привлаче само бројне туристе, већ и мештане Златибора и околине, а хотел "Мона" током три сајамска дана постаје место окупљања љубитеља традиционалних српских производа.

Најквалитетније домаће пршуте, сиреви, мед, ракија и вино су само неки од укуса којима ће посетиоци Сретењског маркета обрадовати своја чула, а на маркету су изложени и необични производи попут прве органске ракије из Србије, мед са додацима јагоде, кајсије, малине, као и џемови са лавандом и ментом, домаћи ликер од шумских јагода и занатско пиво.

"Наша жеља је да употпунимо актуелну понуду Златибора и да људима у периоду Сретења и дечијег зимског распуста понудимо још једну активност кроз коју могу да се забаве, упознају нешто ново и којом могу употпунити свој одмор. Такође, идеја је и да охрабримо како локалне, тако и регионалне произвођаче и да им пружимо прилику да представе своје производе", објашњава Дејан Пејчиновић испред хотела Златибор Мона.

Златибор је већ првог празничног дана препун туриста, а још већи број гостију очекује се током попднева. Падине и врхови "златне планине" прекривени су снегом, санкалишта и скијалишта испуњена дечијим смехом и љубитељима зимских спортова, а у кафићима и ресторанима тражи се место више. Планина, никада лепша, у свом пуном сјају, широм раширених руку дочекује све госте који желе да празничне дане проведу у најлепшем зимском амбијенту.

 

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


zlatibor mona sretenjski market

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.896.708 посета
Тренутно на сајту: 339 посетилац(a)