Митровић: Спреман сам за најодговорнију функцију ако грађани подрже Вучића 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Митровић: Спреман сам за најодговорнију функцију ако грађани подрже Вучића
Trenutno na sajtu: 433       |       Podeli:
17.06.2020 | 0 коментар(а)



Ивањица - Координатор Златиборског и Моравичког округа Крсто Јањушевић означио је Момчила Митровића

као озбиљног кандидата за првог човека Ивањице у нарадном мандату. Митровић је до сада обављао одговорну функцију, заменика председника Општине.

Он је у изјави за медије казао да је спреман да преузме ту одговорност уколико грађани Ивањице дају подршку Александру Вучићу и политици СНС-а на предстојећим изборима.

Добар сте познавалац сваког потока, села али и градског подручја. Да ли сте задовољни учинком у протеклом мандату?

Пуно тога смо урадили али увек постоји жеља и воља за више.Трудили смо се да покуцамо на врата сваког становника наше општине, разговарамо са људима, сагледамо проблеме са којима се сусрећу и покушамо да их решимо јер наш основни циљ је бољи живот грађана Ивањице. Када сте део власти онда морате двадесет и четири сата бити на располагању људима јер сте ту због њих. Искрено, није ми било тешко да на сваки позив одговорим, изађем на терен, без обзира да ли је киша или снег јер ја сам се на то обавезао оног тренутка када смо добили подршку ивањичана.

Где није довољно урађено? Има незадовољних грађана. Осећате ли ви одговорност?

Наравно да осећам одговорност због сваког незадовољног становника општине Ивањица. Свестан сам да без обзира колико се трудите, не можете за четири године да решите све проблеме. Али упорним радом и искреном жељом уз једну синергију са грађанима и огромну подршку Владе РС можемо то незадовољство свести на минимум. Јасно смо дефинисали приоритете. Кренули смо од инфраструктуре свесни да без путева, воде, канализације и квалитетног напајања електричном енергијом нема живота и рада поготову у сеоским срединама. Пољопривреда је једна од основних грана привреде у нашем крају и заиста смо учинили огромне помаке на том пољу, обезбедили инвестиције, садни материал, механизацију и што је веома важно едукацију за сваког човека који жели да живи и ради на селу.

Стиче се утисак да је градско подручје мало запостављено, али није тако јер када говоримо о потребама градског језгра то су капиталне инвестиције које ће веома брзо почети да се реализују.

Шта бисте промели уколико постанете председник општине Ивањица?

Трудио бих се на првом месту да целокупан систем рада буде ефикаснији. Да се брже решавају питања од виталног значаја за функционисање општине. Морамо у сваком тренутку имати спремне пројекте, учврстити сарадњу са ресорним министарствима и Владом, обезбедити инвестиције у привреди јер са стабилном економском ситуацијом и друштвени живот заједнице постаје квалитетнији. Уколико би све институције у сарадњи са локалном самоуправом, обављале посао квалитетно уз максимално ангажовање, успели бисмо веома брзо да подигнемо стандард живота у Ивањици на виши ниво. Фокусирао бих се на то и на непосредну комуникацију са људима, привредницима, пољопривредницима, јер је изузетно важно чути шта они имају да вам кажу. Само тако можемо напред.

Да ли је коалиција на месту или би ту требао ремонт?

То је тема о којој поштеније и искреније можемо причати након 21. јуна. Бићемо увек за разговор са коалиционим партнерима и за постизборне коалиције али само ако је у интересу грађана. Верујем да сви непрекидно треба да радимо на јачању тима, новим снагама и енергији и то је образац којим Александар Вучић ствара јаку и модерну Србију.
Позивам све грађане да подрже листу Александар Вучић - За нашу децу, јер је неопходно да останемо на путу где ћемо реализовати још много инвестиција у Ивањици и ускоро се заједно радовати аутопуту.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ivanjica sns momcilo mitrovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.941.968 посета
Тренутно на сајту: 434 посетилац(a)