Почињу припреме ФК „Младост” 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike             

 
Почињу припреме ФК „Младост”
Trenutno na sajtu: 442       |       Podeli:
11.01.2019 | 0 коментар(а)



Лучани - Систем такмичења ФК „Младост” не даје могућност избора тако да и у овим временским условима морају кренути са припремама.

Шеф стручног штаба Ненад Миловановић рекао је да ће се припреме за предстојеће првенство обавити у три фазе.

„Наредник седам дана тренираћемо на нашем терену који су оспособили радници, похвалио би огроман труд, после чега одлазимо у Анталију. У плану нам је да се у Лучанима одради прва фаза припрема, затим ћемо у Турску отићи 18.јануара и тамо ћемо боравити до 8.фебруара. Уколико буде могућности, одиграли би са ужичком Слободом контролни меч у уторак, али поновићу, све ће зависити од тога какво нас време очекује наредних дана. Желим да истакнем да су се на званичној прозивци појавили сви играчи, уз напомену да је приступио и Милан Бојовић, али у контактима смо са још неколико играча и надам се да ће бити још новајлија током прелазног рока“, истакао је Ненад Миловановић.

Он се осврнуо и на прошлу календарску и такмичарску годину коју је, како каже, архивирао као успешну, али са доста пехова са повредама играча.

„Оно што ме разумљиво и те како радује, јесте чињеница да су првотимци из нашег штоперског тандема, Милош Шатара и капитен Иван Милошевић, уз лекарски надзор, поред терапија лагано кренули и са тренинзима.А што се тиче играчког кадра, сигурно је да нећемо у томе претеривати, наменски ћемо покушати да ангажујемо квалитетна појачања у везној и штоперској линији.Следи наставак првенствене трке и учешће у купу, тако да морамо имати на располагању још неколико проверених, да не кажем `правих играча`.Све ово се уклапа и у наше генералне амбиције, примарна жеља нам је да задржимо место у плеј офу, а и да у куп такмичењу покушамо да изборимо пролаз у полуфинале“, истакао је тренер Младости.

На прозивци је присуствовало 32 играча: Росић Драган, Зечевић Златко, Кнежевић Дамјан, Ковачевић Вук, Пешић Иван, Милошевић Иван, Павловић Предраг, Тумбасевић Јанко, Голубовић Стефан, Пејовић Александар, Андрић Никола, Радивојевић Владимир, Одита Обиоре, Синђић Урош, Лековић Никола, Јовановић Лазар, Јевремовић Александар, Димић Стефан, Обреновић Деспот, Селенић Лазар, Амос Виктор, Ристић Милош, Маркоски Јован, Јовановић Петар, Бојовић Милан, Киковић Данко, Килибарда Марко, Кијевчанин Вељко, Мићевић Немања, Тешић Стефан, Бабић Ђорђе и Перовић Ненад.
За сада је заказано седам контролних утакмица које ће се одиграти у Анталији, и по свему судећи, квалитетни противници ће и дати јаснију слику Ненаду Миловановићу, са којим и каквим саставом ће кренути у наставак шампионата.

Први сусрет у Турској је планиран за 21. јануар против Капошвар Ракочија, потом следи меч са Херманштадом (24.јануара). Даље на програму су утакмице са Ворсклом (27.јануара), Десна Черниговом ( 30.јануара), па два дуеала са руским прволигашима Арсенал Тулом ( 31.јануара) и Оренбургом ( 03.фебруара). Пред повратак у Србију, планиран је меч са казахстанским Кајсаром (07.фебруара).

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.717.067 посета
Тренутно на сајту: 442 посетилац(a)