Расписан позив за доделу монтажне куће интерно расељеним са КиМ 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Расписан позив за доделу монтажне куће интерно расељеним са КиМ
Trenutno na sajtu: 445       |       Podeli:
23.02.2019 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Општина Пријепоље расписала је јавни позив за доделу једне монтажне куће

породицама повратника са Косова и Метохије, по основу Споразума о реадмисији, које имају пребивалиште на територији Пријепоља, а која не могу на други начин самостално да реше стамбено питање.

Помоћ се одобрава као једнократна и бесповратна у виду прибављања и изградње 1 монтажне куће, куповине основног пакета намештаја и беле технике, на грађевинској парцели коју обезбеђују корисници помоћи.

За доделу помоћи у оквиру овог јавног позива, подносиоци пријаве и чланови њихових породичних домаћинстава морају испунти критеријуме прописане општинским правилником. Подносилац пријаве, мора бити регистрован у бази КИРС-а или МУП-а Србије најкасније до дана објављивања јавног позива или да поседује одговарајућу документацију издату пре дана објављивања јавног позива која га квалификује као повратника по основу Споразума о реадмисији, као и да је сва документација подносиоца пријаве којом доказује статус повратника по Споразуму о реадмисији издата након 01.01.2008. године. Више детаља о овом конкурсу заинтересовани могу пронаћи на општинском сајту.

Лица заитересована за доделу монтажних кућа у оквиру овог Јавног позива могу подносити пријаву са прописаном документацијом, Комисији, преко писарнице општине до 20. марта текуће године.

Поступак за доделу помоћи у првом степену води и све одлуке доноси Комисија за избор корисника, која по пријему пријава и прописане документације, утврђује њихову формалну исправност и испуњеност услова и врши бодовање према условима и мерилима наведеним у конкурсу.

 

ПП Медиа / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje konkurs kuce raseljeni kosovo

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.114.509 посета
Тренутно на сајту: 445 посетилац(a)