Мијаиловић: Посланици су били јединствени, Брнабић је велики плус 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Мијаиловић: Посланици су били јединствени, Брнабић је велики плус
Trenutno na sajtu: 426       |       Podeli:
26.06.2017 | 0 коментар(а)



Чачак – Посланик СНС Остоја Мијаиловић одговарајући на питања новинара на конференцији за медије,

рекао је да у странци није било убеђивања да се да подршка предлогу председника Александра Вучића да Ану Брнабић постави за мандатара.

”Свако од нас народних посланика је дао своје мишљење о постављању Ане Брнабић за мандатара, имали смо састанак са председником Александром Вучићем и кад је постигнут консензус није више било спорних ствари, једногласно смо подржали његов предлог и мислим да је идеалан у овом тренутку и за Србију, за СНС и за све грађане”, казао је Мијаиловић.

Посланик Мијаиловић је мишљења да је избор Ане Брнабић за мандатара велики плус за СНС, јер је од 700 000 чланова странке, добио прилику неко ко је оперативац и ко има резултате у свом раду.

“Величина нас чланова је у томе што се нисмо побунили, што смо постигли јединство да мандат поверимо неком другом. Дакле, овде се ради о интересу Србије, интересу грађана а не о страначком интересу. Мислим да је важно што ће на челу Владе РС бити неко ко ће радити на личној промоцији, већ неко ко ће трошити време и рад искључиво на резултате”, истакао је он.

Мијаиловић је нагласио да без обзира што је Влада у протеклом периоду доста урадила и десило се доста значајних инвестиција у Србији и даље има људи који тешко живе.

“Њима морамо да се бавимо, потребнија нам је оператива а не само политика. Сви смо сведоци да постоје људи који се 20, 30 година баве политиком, цео живот причају једну те исту причу. Све се своди на критику, нема постављања питања и решавања проблема. Ана Брнабић ће сигурно имати резултате на челу Владе и ту нема љутње”, изричит је посланик.

Будуће министарство за европске интеграције неће повећавати трошкове

Остаоја Мијаиловић је је мишљења да будуће министарство за Европске интеграције неће повећавати трошкове у односу на досадашњу Канцеларију, али да ће имати значај самим тим што је министарство пред европским институцијама.

“Разлика је само у статусу канцеларије и министарства. У самом термину је разлика док организационо и трошковно нема разлике. Моје лично мишљење је да ми убрзано идемо ка ЕУ и да много тога имамо да урадимо на плану европских интеграција и да је добар потез председника што је предложио да Канцеларија прерасте у министарство”, сматра посланик Мијаиловић.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.495.732 посета
Тренутно на сајту: 427 посетилац(a)