Стручне и инспекцијске службе на једном месту 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Стручне и инспекцијске службе на једном месту
Trenutno na sajtu: 395       |       Podeli:
05.02.2016 | 0 коментар(а)



Чачак - Државне службе за овај крај су добиле боље услове за рад све захваљујући Влади Србије и Министарству државне управе и локалне самоуправе,
Слободан Јоловић начелник Моравичког управног окуга, фото: ГЗС

 

изјавио је начелник Моравичког управног округа Слободан Јоловић на свечаном пријему поводом пресељења Стручне и инспекцијске службе у седиште округа.

"Ово је мали део наших напора да од Србије заједно створимо уређену државу", рекао је Јоловић.

Према његовим речима, у овом делу Србије, град Чачак и општине Горњи Милановац, Ивањице и Лучани има 212.149 становника од тога 96 одсто српске националности и да заједно овај крај чине отмени део српске провинције како у историјском тако и у пољопрвиредном и у културном погледу.

"Наша је света обавеза да чувамо нашу отаџбину Србију и да свако на свом задатку, радимо онако како је најбоље за будућа поколења. Данас Управни округ је подржни центар државне управе који обухвата окружне подручне јединице свих органа државне управе које су образоване за његово подручје", истакао је Јоловић.

Моравички упрани округ у овом тренутку је закупио простор Угоститељско туристичког предузећа Морава, каже Јоковић и додаје да је намера да држава постане власник овог простора.

Глас западне Србије

Видео клипови и фотографије за преузимање су достуни на страници http://www.glaszapadnesrbije.rs/servis/




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Рекламирајте се на порталу Гласа западне Србије

Телефон: 032 347 001 | Мејл: redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.156.674 посета
Тренутно на сајту: 393 посетилац(a)