Недељковић: Насеље Вране добија мост ка Ариљу 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Недељковић: Насеље Вране добија мост ка Ариљу
Trenutno na sajtu: 370       |       Podeli:
21.02.2019 | 0 коментар(а)



Бајина Башта - Председник Општине Ариље Милош Недељковић рекао је да је више него задовољан резултатима данашњег састанка у Бајиној Башти
Председник Општине Ариље Милош Недељковић, фото: РИНА

са министарком грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зораном Михајловић и министаром омладине и спорта Вањом Удовичићем.

„Разговор смо започели још у Београду са Зораном Дробљаком који нам је обећао део овога што нам је сада и министарка и потврдила. Добили смо изградњу обилазнице око Ариља у дужини од 4,7 км. Затим добили смо изградњу моста вредности 80 милиона са уређењем прилазних путева и дела реке. Тај мост ће спајати насеље Вране са Ариљем. Ово је велика ствар за мештане овог насеља јер ће им центар Ариља сада бити на 500 метара, пет пута краће него што је било”, рекао је Недељковић за агенцију РИНА.
Он је додао да је потребно да доставе још неку документацију министру Удовичићу како би им била одобрена средства за изградњу трибина на игралишту.

„Ми смо нешто ту започели али нисмо имали довољно средстваа, недостаје нам негде око 19 до 20 милиона, што ће сада бити решено”, казао је Недељковић.

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.143.218 посета
Тренутно на сајту: 371 посетилац(a)