СНС: Дверима фали доследности 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
СНС: Дверима фали доследности
Trenutno na sajtu: 580       |       Podeli:
24.03.2017 | 0 коментар(а)



Самозвани заштитници свега што је српско из покрета Двери још једном манипулисањем чињеницама покушавају да умање напоре Владе Републике Србије,

која давањем субвенција привредницима, овога пута фирмама из Чачка, отвара нова радна места и доприноси бољем привредном амбијенту у нашем граду. За њих је за све што не ваља у нашој земљи крива Српска напредна странка, чак и за онај период када СНС није постојао као политичка организација, наводи се у саопштењу ГрО СНС.

Саопштење преносимо у целости:

Најновији пример је ламентирање над власничком структуром популарне „Чипсаре“, која је била практично угашена и заправо је доласком на власт Српске напредне странке поново почела да живи, отворена су нова радна места, покренута производња у чије је проширење и будуће ново запошљавање управо Република из буџета ових дана издвојила значајна средства. Што се тиче пљачкашке приватизације и чињенице да је управо због тога овај значајана прерађивачки капацитет готово уништен, Српска напредна странка са тим нема ама баш никакве везе, као ни са гашењем банака, које су уништили они са којима Двери данас иду руку под руку и покушавају да руше Александра Вучића. Њима изгледа смета што је „Чипсара“ успешна, што ради, што су радници задовољни и насмејани, а и то што ће их ускоро бити још више. Чини се да би били задовољни једино када би све у Чачку и Србији

пропало, да не остане камен на камену, јер би тек тада имали аргументе да за нешто окриве актуелну власт на локалном и републичком нивоу. На сву срећу, стање је сасвим обрнуто, али је несхватљиво са коликом количином мржње Двери насрћу на све који не деле њихово мишљење и систем вредности.

Неспорно је и лако проверљиво ко су власници „Чипсаре“. То су људи који су у јавном поступку купили фабрику, у обнову капацитета за прераду пољопривредних производа (за шта се Двери декларативно залажу) уложили више милиона евра (знатно већу суму од планиране), омогућили отварање неколико стотина радних места и створили услове за интензиван развој пољопривреде у нашем крају. „Чипсара“ се налази на територији Чачку,

запошљава Чачанке и Чачане, омогућава чачанским произвођачима кромпира и кукуруза да пласирати своју производњу, уплаћују порезе, доприносе и ПДВ у српски буџет, од чега се финансира развој града и за Српску напредну странку и све нормалне људе та ће фабрика увек бити чачанска, без обзира ко су њени власници.

У недавно објављеном саопштењу Двери, где се на крајње непримерен начин етикетирају привредници који су имали воље и новца да инвестирају у наш град, нигде се не помиње улагање Владе Републике Србије у фирму „Велтекс“, пошто се управо ради о домаћој фабрици, где ће такође бити отворено пар стотина радних места, међутим сигурно је да дежурни, локални душебрижници и ту имају примедби.

И на крају, када је реч о „Чипсари“ треба рећи да су се управо одборници Двери са скупштинске говорнице локалног парламанта више пута здушно залагали да се чипс, који производи „Чипси веј“ брендира као чачански производ. Онда им је то политички одговарало, данас би мало да пљују по ономе што су до недавно хвалили. О 1,2 милиона евра државних пара уложених у проширење капацитета ова два предузећа наравно нема ни речи. Молимо, ипак, за мало доследности, господо!

Информативна служба ГрО СНС Чачак




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.185.756 посета
Тренутно на сајту: 581 посетилац(a)