На “Желовом“ отворен реновирани терен “Драган Кићановић“ 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
На “Желовом“ отворен реновирани терен “Драган Кићановић“
Trenutno na sajtu: 435       |       Podeli:
01.09.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Прослављени кошаркашки ас Драган Кићановић отворио је синоћ реновирани кошаркашки терен на



“Желовом“ који ће убудуће носити његово име. Игралиште је реновираано у оквиру кампање компаније “Моззарт“ под називом “Сто терена за једну игру“.

На свечаности отварања, више од хиљаду Чачана имало је прилику да поздрави и кошаркашке тренере Жељка Обрадовића и Душана Дуду Ивковића.

Драган Кићановић, фото: ГЗС

– Желим да се захвалим компанији “Мозарт“ која је направила нешто дивно за све генерације које су на овом терену расле, играле кошарку и кроз ту игру постале праве личности и добри људи. Надам се да нове генерације неће дозволити да ниједног тренутка буде слободно. Пресрећан сам. После заснивања породице, ово је вероватно најлепши дан у мом животу – рекао је Кићановић.

Он се захвалио Жељку Обрадовићу и Душану Ивковићу за којег је рекао да је веома волео играче из Чачка, а посебно оне који су поникли на станици, на “Желовом“.

– Сматрам да је ово најлепше игралиште не само у Србији него и у региону. Поред лепоте и новог изгледа, оно што је битно је да дух који деценијама влада на овом терену остане неокрњен – нагласио је популарни Кића.

Ивковић је рекао да је отварање реновираног терена изузетан гест компаније “Моззарт“.

– Емотивно сам испуњен што је овај терен добио име по Драгану Кићановићу. Сретан сам човек што сам тренирао велике играче, а један од најбиљих је био и Кића. Изузетно сам задовољан што сам данас овде – поручио је прослављени тренер.

Душан Дуда Ивковић, фото: ГЗС

Жељко Обрадовић је рекао да је одрастао на “Желовом“ игралишту иако је играо за Борац.

Жељко Обрадовић, фото: ГЗС

– Кићан је за мене био идол. То је било ’73. године када се играло Европско првенство у Барселони. Тада сам имао 13 година и преломио сам гледајући Кићана да бих и ја желео да се бавим кошарком. Наравно, био сам далеко од Киће као играч, али смо остали велики пријатељи – рекао је Обрадовић.

Извор: Морава инфо/ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.749.421 посета
Тренутно на сајту: 439 посетилац(a)