Двери: Остоја Мијаиловић обећава боље дане више од 20 година колико је на власти 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Двери: Остоја Мијаиловић обећава боље дане више од 20 година колико је на власти
Trenutno na sajtu: 554       |       Podeli:
22.06.2017 | 0 коментар(а)



Поводом саопштења народног посланика СНС Остоје Мијаиловића огласио се Српски покрет Двери који тврди да

Мијаиловић обећава боље дане више од 20 година колико је на власти.

У тексту који потписује Информативна служба ГрО Двери у Чачку се каже:

“Као прво, нисте Ви изградили градску библиотеку, већ грађани Чачка плаћањем пореза, а пошто сте Ви били у власти задњих 20 и кусур година, део кривице за то што до сада библиотека није изграђена сносите и Ви. Дом ученика је такође изграђен новцем грађана, а не Вашим новцем, али то Вама не смета да заслуге приписујете самом себи. Остало је само да се похвалите и изградњом Дома за пензионере, који сте обећавали a нисте изградили за 20 и кусур година Вашег боравка на власти.

Што се тиче задње седнице: Ви очигледно нисте гледали исту седницу као и ми, јер у њој нисте учествовали. Оптужујете нас да смо ми криви за оволико дугу седницу, пренебрегавајући чињеницу да је Ваш страначки колега и председник Скупштине Игор Трифуновић, кога неки Ваши одборници желе да смене због лошег вођења Скупштине града, два пута прекидао седницу у 18 часова. У петак због тога што су Ваши одборници одбили да седе у сали због свадбе Вашег страначког колеге, а у понедељак , јер је заборавио да најави да се ради после 18 часова. Зашто је заборавио? Зато што је презаузет дељењем опомена одборницима Двери када год кажу нешто што се њему лично не свиђа.

Да сте Ви били на седници, видели би сте да председник Скупштине Игор Трифуновић није дао расправу о Мегатренд кандидатима за в.д. директоре и једног дипломца Универзитета Браће Карић. Питамо Вас како нађосте овако стручне кандидате, који су својим знањем и искуством понизили све свршене гимназијалце, електроинжењере и све оне који завршише редовне факултете? Очигледно да је Вучићева реч нешто што мора да се слуша беспоговорно, поготову када је кум у питању. Какав сте пример дали младима оваквим одабиром и давањем највиших функција у Јавним предузећима људима којима је ово први озбиљан посао?

Помињете инвестиције: некада сте причали о фабрикама цигарета и чоколаде на истом овом хиподрому који платисте тричавих милион евра, али не Ваших, већ новцем грађана града Чачка. Није ли то већ виђено од Вас? Дај Боже да исход не буде исти, пошто гори не може јер фабрику цигарета и фабрику чоколаде ми не видимо. Можда смо слепи код очију.

Што се тиче избора: чији је лидер, од кога сте Ви наравно побегли маниром врсног прелетача, изгубио гласове на изборима? Па Ваш наравно, али га се сада стидите. Зашто сте побегли о њега у ново јато, па се сада китите туђим перјем? Ако сте толико сигурни да немамо гласове ни за цензус, што не распишете локалне изборе, јер ионако немате довољно одборника који желе да учествују у Вашим мешетарењима, а да Вас подсетимо и да сте неке поткупили и украли дајући њима и њиховим породицама измишљена радна места, иако се јавно хвалите да сте зауставили страначко запошљавање. Зашто Вам ваши одборници обарају тачке које сте Ви ставили на дневни ред (куповина земљишта у Атеници)? Шта Вам је са пет незадовољних одборника који се повремено сепаратишу на седницама и седе у посебним столицама?

Што се тиче премијера, већ смо рекли да нико не зна ко је Ана Брнабић, шта су њена политичка уверења, изузев да цео живот ради за стране компаније и невладине организације и да је своје високо образовање стекла на Западу. Њеним постављењем на место премијера Вучић је Србију тотално предао Западу супротно вољи својих бирача, бирача својих коалиционих партнера и велике већине грађана Србије.

Подсећамо Вас господине Мијаиловићу да нису сви грађани Чачка чланови СНС-а. Виде они добро шта Ви радите и коју перспективу им нудите. Као што су и Вашег претходног лидера казнили, казниће и Вас. А ако сте толико сигурни да ми нећемо прећи цензус, распишите локалне изборе одмах, па да видимо какво мишљење о Вашем раду имају грађани Чачка”, наводи се у саопштењу које је достављено медијима.

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.188.221 посета
Тренутно на сајту: 555 посетилац(a)