„PREMIER” такси стиже у Горњи Милановац 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
„PREMIER” такси стиже у Горњи Милановац
Trenutno na sajtu: 509       |       Podeli:
30.07.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Горњомилановчане ускоро очекује богатија понуда такси услуга.

Кад се каже „PREMIER“ такси, увек је прва помисао на квалитет, удобност и безбедност, а не сме се занемарити ни очување животне срдине, јер се у овој групацији томе посвећује изузетна пажња.

Почетком септембра на улицама Горњег Милановца можемо очекивати нове „ТОYОТА COROLLE“ на хибридни погон последње генерације.
Чачани, Ивањичани и Вршчани већ дуже време имају прилику да се свакодневно уверавају у беспрекорност услуге коју им пружа коришћење бело-зелених такси возила, а у најскорије време ту привилегију ће имати и становници Горњег Милановца.

„Осим што ће мештани овог града сада моћи да се увере у нашу пословност, један број ће добити прилику да се код нас запосли и ја очекујем да ћемо дуго сарађивати на обострано задовољство”,каже Катарина Мијаиловић, представник за штампу групације “PREMIER"
Ово је век информационих технологија и свакодневно смо у прилици да откривамо невероватне могућности које нам оне пружају. У “PREMIERU“ помно прате сва достигнућа и труде се да их што пре примене у пракси.

Осим позивања такси возила на уобичајени начин, путем позива на бројеве 032 715151 и 069 715151 или слањем СМС поруке и употребом ВИБЕРА, до возила можете доћи и коришћењем андроид апликације ПРЕМИЕР ТАКСИ, која се може једноставно инсталирати употребом PLAY продавнице.

Она вам даје могућност да све време имате увид где се тражено возило тренутно налази и на тај начин бићете у могућности да знате када је оно стигло на жељену адресу.

Поред праћења технолошког развоја изузетна пажња се посвећује и сталном проширењу опсега услуга. Тако да, осим вожње у локалу, са „PREMIEROM“ можете отићи у било који део Србије, али и Европе.

Да вам за време дугих вожњи не буде досадно, у удобним и климатизованим возилима, доступан вам је бесплатно WI-FI.
Посебно се води рачуна о томе ко седа за волан. Сви возачи, поред завидног умећа вожње, говоре и стране језике. Због тога се око 50 приватних и друштвених предузећа определило за сарадњу са групацијом “ПРЕМИЕР“, јер знају да ће њихови пословни партнери или радници увек безбедно стићи на одређено место и добити врхунску услугу.

У „PREMIERU“ су мислили и на оне који из одређеног разлога нису у могућности да седну за волан свог аутомобила. На такав позив доћи ће два возача. Један ће, на жељено место, одвести вас, вашу породицу или пријатеље, док ће други управљати вашим возилом.

Такође, сви запослени у Г. Милановцу имаће могућност коришћења постпаид картица Премиер таксија, то значи да ће услугу плаћати по пријему плате за претходни месец…

Безбедност, брзина, поузадност, квалитет, искуство, брига о животној средини и заједници, довољно разлога да користите “PREMIER“ такси.

ГЗС/ПР текст




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Gorni Milanovac uskoro novi taxi Premier

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.414.330 посета
Тренутно на сајту: 510 посетилац(a)