Изгорео кров зграде, страдало пет станова, нема повређених 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Изгорео кров зграде, страдало пет станова, нема повређених
Trenutno na sajtu: 398       |       Podeli:
26.03.2018 | 0 коментар(а)



Ужице - У недељу после 22 часа и током ноћи, права драма дешавала се у ужичком насељу Турица. Пожар је захватио стамбену зграду,

ватра је за непуна два часа прогутала све станове у поткровљу и цео кров, а сви станари су на време напустили вишеспратницу. Екипе Ватрогасне биригаде Ужице су у ноћи између недеље и понедељка покушаваље да обуздају пламен.
Док су комади кровне конструкције и гареж падали унаоколо, станари петоспратнице заједно са дестетинама комшија из насеља, немоћно су посматрали застрашујући призор, немоћни да се супротставе огромном пламену.

- У огромној несрећи, права је срећа што су се сви извукли живи – чуло се међу људима, под згариштем.

Власници станова који су за трен остали без својих домова, ноћ су провели уз ватрогасце из Ужица, а њима су у помоћ притекле и колеге из Чајетине и Пожеге.

- Све је почело после 22 часа. Био сам ужаснут када сам видео шта се дешава. Од укупно 30 станова у згради, изгорело је пет станова у поткровљу – објашњава станар вишеспратнице, док су ватрогасци шмрковима натапали спрат испод поткровља, како би спречили даље ширење пламена.

Нико од станара није спекулисао, шта би могао бити узрок пожара.

Извор: Новости, Н.Ј.

ОПШИРНИЈЕ У ВЕСТИМА ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ КОЈЕ МОЖЕТЕ ГЛЕДАТИ

ОД 17:00 ЧАСОВА НА ОВОМ ПОРТАЛУ




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.139.825 посета
Тренутно на сајту: 398 посетилац(a)