Мијаиловић: Стамболић је у праву 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Мијаиловић: Стамболић је у праву
Trenutno na sajtu: 455       |       Podeli:
24.07.2017 | 0 коментар(а)



Лучани - Поводом непотписивања уговора вредног 12 милиона динара опредељених од министарства трговине, туризма и телекомуникација опредељених од министарства

за адаптацију Спортског центра у Гучи, огласио се координатор Српске напредне странке за Моравички округ Остоја Мијаиловић који тврди да је општина Лучани била у обавези да обезбеди исто толико новца да би пројекат био реализован. Он каже да у плану буџета за ову годину није било планираних средстава што наводи на закључак да је непотписивање уговора исправна одлука председнице Весне Стамбилић.

У саопштењу Остоје Мијаиловића се наводи:

“Министарство је одобрило средства у износу од 12 милиона динара искључиво да општина обезбеди исти износ како би се средства удружила. Општина Лучани није планом буџета за 2017. годину планирала ову позицију тако да није имала услов да потпише овај уговор. У моменту доношења закључка о обавези да председница општине потпише уговор, конкурс за доделу средстава је истекао. Дакле, због недостатка средстава за удруживање у буџету општине и истека конкурса за доделу средстава у моменту доношења закључка, безефектно је било потписати овај уговор”, тврди Мијаиловић.

Он је нагласио да је са министром Расимом Љајићем договорено да општина Лучани следеће године планом буџета за 2018. годину на време планира средства за овај пројекат, јер само на такав начин посао може бити завршен у складу са законом.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.523.218 посета
Тренутно на сајту: 455 посетилац(a)