свој животни
сан и да отвори један од најбољих
ресторана на подручју нововарошке
општине.
Милан се
угоститељством бави већ четири деценије,
од којих је првих 20 година провео у
тадашњим друштвеним фирмама, а остатак
у приватном сектору.
“Свој радни
век почео сам у хотелу “Прибој” радећи
као кувар. Убрзо сам се издвојио као
најбољи и напредовао у својој струци.
Међутим, предосетио сам шта се спрема
јавним предузећима, затим сам, на моју
жалост отишао из фирме, и започео приватни
посао од уштеђевине” каже он.
Овај
шездесетчетворогодишњак прича да се
први угоститељски објекат који је
отворио налазио у Прибојској бањи, у
локалу који је узео под закуп. Након
тога, наставља Милан, променио је неколико
локација, док није био у могућности да
отвори властити ресторан у Бистрици.

“Од своје
уштеђевине купио сам плац и направио
овај објекат, а у склопу њега имам и
копмлетно опремљене гостинске собе
које издајем за преноћиште. Такође,
посетиоци и случајни пролазници увек
свраћају у мој ресторан на изврсне
кулинарске специјалитете које спремамо
на лицу места од искључиво свежих
намирница и домаћих производа”, додаје
он.
Према
његовим речима ресторан је отворен од
5 до 24 часа и госте ће увек, поред изврсне
хране и преноћишта, дочекати топла
добродошлица која ће омогућити да се
осећају као у сопственој кући. Како
додаје, гости долазе са разних страна,
од житеља околних места, Прибоја,
Пријепоља и Нове Вароши, као и пролазници
који путују на црногорско приморје, а
и даље.
“Кроз живот
сам се намучио, али ми се остварио сан
да отворим свој ресторан и будем свој
на своме. Иако је време у коме живимо
тешко, сматрам да уз подршку своје
породице и најближих, као и уз уложени
труд и рад, мој ресторан ће опстати и
мој сан ће живети”, напомиње он.
Глас западне
Србије