Малишанима из Мрчајеваца потребна храна, одећа и обућа 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Малишанима из Мрчајеваца потребна храна, одећа и обућа
Trenutno na sajtu: 409       |       Podeli:
05.06.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - У сваком кутку недовршене куће породице Лакатош у селу Мрчајевци код Чачка осећа се немаштина и туга. Самохрани отац Игор

бори се да заради довољно да би прехранио своје четворо деце које је мајка напустила, али ипак не може сам. Породица Лакатош живи у недовршеној кући коју је Игор у таквом стању наследио од покојних родитеља и коју помало уређује из помоћ хуманих људи и хуманитарних организација. За помоћ се обратио и Удружењу Чачана у Београду који су још једном апеловали на све добре људе да помогну самохраном оцу и његовој деци.

"Центар за социјални рад у Чачку прати породицу Лакатош и пружа им помоћ у складу са законом. Али, много тога им недостаје. Све врсте хране, средства за хигијену, половни кауч или кревет за спавање, ћебад и постељина, гардероба за девојчицу од 8 година, ранац за школу, обућа број 36, гардероба за дечаке од 12 до 14 година и обућа број 38 и 39", наводи се у саопштењу Удружња Чачана у Београду.

Kако је породица Лакатош тренутно у незавидној ситуацији потребно је прикупити новац и за редовне трошкове, као и довршавање куће, јер Игор није у пирлици да то све заради сам имајући у виду да због бриге о деци не може да пронађе стално запослење.

"Позивамо све оне који су расположени да помогну да се укључе у ову хуманитарну акцију, како би помогли овој породици деци вратили осмех на лице", кажу у Удружењу Чачана.

Текући рачун Игора Лакатоша:
Игор Лакатош 200-0000124204186-63 Банка Поштанска штедионица

Сви који на други начин желе помоћи породици Лакатош могу нам се јавити поруком на Фејсбук налогу "Удружење Чачана у Београду", мејлом на udruzenjecacana@gmail.com или СМС поруком на телефон 0637444801. Уколико неко може да Игору понуди неки стални или повремени посао такође им се може јавити.

ГЗС/ РИНА

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


mrcajevci cacak deca pomoc

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.114.781 посета
Тренутно на сајту: 408 посетилац(a)