Хоџић предложио Милеву за награду 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Хоџић предложио Милеву за награду
Trenutno na sajtu: 341       |       Podeli:
04.06.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Председник Општинског одбора Санџачко демократске партије (СДП) Есад Хоџић предложио је

Форум жена Пријепоље, на чијем челу је Милева Малешић, за награду Општине Пријепоље. Хоџић је у образложењу навео:

„Одборници СДП доставили су своје предлоге међу којима су истакнути поједици и организације чија су достигнућа и стваралаштво дали посебан допринос развоја и афирмације општине Пријепоље у земљи и иностранству. За јавно признање Почасни грађанин општине предложили су Џенана Лончаревића, за уметнички рад и изузетан допринос и афирмацију општине Пријепоље. За награду општине предложили су Удружење Пријепољаца у Београду, за посебан допринос друштвеном развоју општине, невладиној организацији Форум жена Пријепоље, ради доприноса побољшању квалитета живота жена у општини, Немањи Петрићу за постигнуте резултате на државним и иностраним такмичењима у одбојци и Армину Синанчевићу за постигнуте резултате на државним и иностраним такмичењима у атлетици, дисциплини бацања кугле”, наводи се у допису који је достављен општинској писарници.

Предлог СДП-а за општинска признања нису потписали сви одборници ове партије, на списку нема Кенана Јусовића и бившег председника општине Емира Хашимбеговића.

Иначе, Есад Хоџић је на челу ОО СДП већ 10 година и био је на власти у једном мандату када је Пријепоље било ништа мање турбулентно него у време Драгољуба Зиндовића.

Од 2008. у оквиру Форума жена Пријепоља покренута је ТВ станицу Форум која добија значајна средства из државне касе са којима финансира свој рад.

Алем Ровчанин, новинар и власник ПП медиа

У Пријепољу поред ове телевизијске станице функционишу још два озбиљна медија, а то су Полимље са вишедеценијском традицијом и ПП медиа, чији власник Алем Ровчанин је веома уважен у медијским круговима и међу колегама. Дописник је и Вечерњих Новости које важе за једне од најтиражнијих дневних новина у Србији са вишедеценијском традицијом.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


hodzic prijepolje sdp forum zena mileva malesic alem rovcanin

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.359.114 посета
Тренутно на сајту: 342 посетилац(a)