Промоција Сабора трубача у Црној Гори 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Промоција Сабора трубача у Црној Гори
Trenutno na sajtu: 551       |       Podeli:
29.05.2017 | 0 коментар(а)



Гуча - Драгачевски сабор трубача у Гучи, 57. по реду, ове године ће се одржати од 9. до 13. августа.
Фото: ГЗС

Организатор планира значајније новине које ће допринети унапређењу организације, програмских садржаја и повећању броја домаћих и страних гостију. Једна од њих је и бољи маркетинг и промоција Сабора у земљи и иностарнству.
На Београдском манифесту уприличен је састанак представаника Сабора трубача у Гучи, потпредседника владе и министра трговине, туризма и телекомуникација Расима Љајића и црногорског министра одрживог развоја и турузма Павла Радуловић на тему промоције и представљања Сабора трубача у Црној Гори.

Састанку су присуствовали помоћник министра турзма, Рената Пинџо и директор Туристичке организације Србије, Марија Лабовић.

"Договорили смо да Драгачевски сабор трубача представимо и у Црној Гори. Наш је предлог да то буде на северу те земље, можда у Беранима, и Херцег Новом или Бару, како је предложио црногорски министар", изјавио је председник Саборског одбора, Слободан Јоловић.

Очекујемо заокрет у организацији и посети у односу на неколико последњих година, јер смо више посветили пажње госту. Бесплатни су сви програмски садржаји, уклањамо рампе на прилазима Гучи, враћамо шатре у Црквену порту, уводимо ред у организацију, традиционалне и посебне програмске садржаје у којима има и концерата али искључиво са трубачком музиком, дуплирали смо и број предтакмичарских центара.

Ових дана крећемо са издавањем јавних површина за шатре, роштиље, забавне игре и уличну продају. Условићемо свима који желе у Гучу да се саборска правила морају поштовати и онима који од тога буду одступали нећемо им дозволити да наредних година било шта раде у време Сабора у Гучи.

Министарство трговине, туризма и телекомуникација је преузело обавезу да финасијски помогне организацију и инфраструктурно опремање саборишта, чиме ће се у значајној мери допринети модернизацији и праћењу савремених токова у области туризма и организацији оваквих манифестација које имају посебан значај за нашу земљу.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.456.646 посета
Тренутно на сајту: 552 посетилац(a)