Први тениски кампови за малишане из Прибоја и Рудог 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Први тениски кампови за малишане из Прибоја и Рудог
Trenutno na sajtu: 420       |       Podeli:
12.09.2020 | 0 коментар(а)



Прибој - У периоду од 12. до 18. септембра у Рудом и Прибоју ће бити одржани први тениски кампови
Фото: ГЗС

за дечаке и девојчице из ове две општине.

У оквиру пројекта„Бели спорт и културно-исаторијско наслеђе у функцији развоја туризма општина Прибој и Рудо", једна од активности је и изградња тениског терена код Градског стадиона „Митар Мићо Мандић".ֲ Истовремено , одржава се и тениски камп за 20 девојчица узраста од 7 до 15 година. Учествује по десет девојчица из Приобоја и Рудога, а камп траје седам дана.

 

„Последњег дцана кампа биоће одржан турнир најуспешнијких полазник акојим аћемо доделити дипломе.Иначе,комплетбн априча овог пројекта кренула је од познат ечинјенице да с е први тениски турнир у СРбији одржавао у Прибоју, у непосредној близини овог терена.Обзиропм да у старом прибоју не постоији ни једцавн тзерн, ово је идеална локација.Оба тениска терна званикчно ће бити ставбњена у функцију развоја ове две општине", каже Видоје Дидавновић, координатор пројекта.
Тениски камп на новоизграђеном терeну у Прибоју, код дечијег игралишта у Мраморију, одржава се уз примену свигх епидемиолошких мера. За све учеснике обезбеђена је тениска опрема, смештај и храна. Камп ће водити лиценцирани тренери.

Милош Дедић, потпредседник Тениског савеза Западне Србије

„Јако нам је важно да што више деце крене у овај лепи спорт, а ми смо п ре пола године обавили и обуку тренера за Б лиценцу, коју је успешно завршило пет тренера.Надабмо с ед аће ово бити успешно и да ће покренути тенис у Прибоју, ами из тебниског савеза ћемо умчинити све да што више помогнемо деци да се окрену спорун, дружењу и здравом начину живота”, рекао је Милош Дедић, потпредседник тениског савеза западне Србије.

 

Тениски камп привукао је велику пажњу деце, а ово је јединствени начин да науче основе белог спорта и покажу своје афинитете.

 

„Дошла сам овде да бих научила неке нове стvари о тенису и волим да се такмичим", каже Јана Јовановић, а њена другарица из Рудог Ана Милићевимћ, каже да је одушевњена овим кампom јер пружа могућност да научi све што жели о белом спорту.
Пројекат се финансира из приступних фондова Европск еуније, у склопу јe програма Прекограничне сарадње између Србије и Босне и Херцеговине током период 2014-2020.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


teniski kampovi izgradnja teniskoih terena Priboj i Rudo

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.247.234 посета
Тренутно на сајту: 420 посетилац(a)