Таблети заменили штампани материјал 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Таблети заменили штампани материјал
Trenutno na sajtu: 509       |       Podeli:
29.11.2017 | 0 коментар(а)



Ужице - Одборници Скупштине града Ужица, после вишесатне расправе усвојили су нови пословник по коме ће се радити већ од наредног скупштинског заседања.

На јучерашњој седници, по први пут, одборницима је материјал уместо у штампаној форми достављен електронски. Одборници су материјал могли да прочитају на службеним таблетим.

Измена Пословника о раду Скупштине један је од првих и основних корака на путу дигитализације односно електронској достави материјала и одржавању седница.

„Када смо већ кренули у измену Пословника у складу са потребама дигитализације, онда смо изменили и све друге чланове који су били до сада недоречени и који су остављали неку могућност манипулације и нечега што би могло да доведе до лошег стања у Скупштини. Данас је ужичка Скупштина показала висок степен толерантности, без обзира што се нисмо слагали око свих чланова и око свих предлога, али сам сигуран да смо на крају дискусије добили добар Пословник који је направљен тако да из ове Скупштине излазе добре одлуке од којих наши грађани могу да имају користи“, рекао је председник Скупштине Бранислав Митровић.

Фото: Град Ужице

Одборници су дипломираног андрагога Јелену Васовић именовали за директора Градског културног центра.

Потврђени су и мандати одборницима Мирославу Ивановићу са листе Зелена странка, проф.др Милош Тасић и Неди Богдановић са листе Александар Вучић – Србија побеђује.

Одборници су прихватили Извештај о извршењу Одлуке о буџету Града Ужица за период јануар-септембар 2017. године.
Дата је и сагласност на измене Програма пословања за ову годину јавним предузећима „Стан“, „Водовод“ и „Велики парк“, као и сагласност на годишњи план рада Предшколске установе Ужице за радну 2017/2018. годину.

Разрешен је и именован један члан Надзорног одбора ЈКП „Водовод“ и један члан Управног одбора Предшколске установе Ужице.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.169.308 посета
Тренутно на сајту: 510 посетилац(a)