Дачић: Вучић и ја смо добитна комбинација 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Дачић: Вучић и ја смо добитна комбинација
Trenutno na sajtu: 337       |       Podeli:
22.01.2017 | 0 коментар(а)



Владајућа већина треба да има кандидата за председника Србије, који ће да победи у првом кругу, а уколико Српска напредна странка то не подржи, кандидат

Социјалистичке партије ћу бити ја, рекао је данас лидер СПС и шеф српске дипломатије Ивица Дачић.

Дачић је на рекао да чека да се лидер СНС и премијер Србије Александар Вучић врати из Давоса са Светског економског форума да се договоре да ли ће имати заједничког кандидата на председничким изборима.
Фото: Зорана Јевтић Фото: Зорана Јевтић

"Вучић плус Дачић је добитна комбинација. Уколико СНС то неће, кандидат СПС ћу бити ја", казао је лидер социјалиста.

Зорана Михајловић: Између Николића и Дачића, гласаћу за Вучића

Дачић је навео и да му није јасна кандидатура Вука Јеремића, јер би за њега требало да гласају бивши гласачи ДОС, а политика коју је он водио у време када је председник Србије био Борис Тадић није била баш у складу са политиком ДОС-а.
Фото: Зорана Јевтић Фото: Зорана Јевтић

Он је рекао и да је Тадић "оставио све" што се сада дешава са Косовом.

"(Ангела) Меркелова је лично признала мени и Вучићу да ју је бивша власт у Србији преварила, а сада за све криве мене и премијера Србије и криве нас за то што се преговори воде у Бриселу", рекао је Дачић.

Мркоњић: Уколико Вучић буде заједнички председнички кандидат имаће подршку СПС-а

О кандидатури Заштитника грађана Саше Јанковића за председника, Дачић је казао да је апсолутно ненормално да он и даље обавља функцију заштитника грађана, јер то није политичка, већ независна функција са које треба да се контролишу политичари.

"Он је од самог почетка, а то није ни крио био наклоњен ДС и за мене то није изненађење", рекао је Дачић.

Коментаришући изјаву шефа посланичке групе ДС Горана Ћирића да је Дачић уплашен због осипања бирачког тела јер седи у "катастрофалној влади која је срозала животни стандард", Дачић је упитао по ком основу је онда он специјални саветник директора "Поште Србије".

"По ком основу је Ћирић специјални саветник директора ’Поште Србије’, има 190.000 динара плату и користи службени аутомобил 24 сата", упитао је Дачић.

Он је рекао и да Ћирић има дупло већу плату од њега, а њему држи предавање.

"Ако си опозиционар изађи из тога. Немој да седиш у државном предузећу. Има дупло већу плату од мене, он је у јавном предузећу и мени држи предавање. Хајде да се заменимо", казао је Дачић.

Глас западне Србије/Танјуг/Пинк




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.370.937 посета
Тренутно на сајту: 338 посетилац(a)