Радови на проширењу уличне расвете 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival             

 
Радови на проширењу уличне расвете
Trenutno na sajtu: 576       |       Podeli:
23.03.2019 | 0 коментар(а)



Топола – Општина Топола је уложила у уличну расвету 3.500.000 динара. У току је јавна набавка за проширење постојеће расвете.

До сада је радове изводило предузеће „Електро енерџи“ из Београда.

„Све је спремно за пуштање у рад четири правца, четворски крај у Белосавцима, Крћевац поред ресторана Орион, засеок Прокићи у Трнави и Метеризе у Божурњи. Овде су сви радови завршени и само су техничке ствари у питању да би се пустило и то ће бити наредних дана решено. У току је уговарање за нову расвету дела Винче, засеок Шаревац, Пласковац од школе ка Маслошеву, правац Божурња – Овсиште од главног пута ка Руднику према Сандићима. Такође, скупљамо сагласности за Шаторњу, улазак поред радне задруге на некадашњем клизишту али нам ту путеви Србије праве проблем са сагласношћу за подизање стубова због дренажних канала који ту постоје и тренутно покушавамо да нађемо неко заједничко решење. Пројектује се и правац Винча – Пласковац засок Вучјак“, изјавио је председник СО Топола Драган Јовановић.

Он је додао да се уговара нова расвета у селу Шуме, улаз у село из правца Наталинаца, док у  селима  Клока и Јунковац треба одредити  приоритете.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ULICA rasveta

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.133.958 посета
Тренутно на сајту: 575 посетилац(a)