После избора промене у OO СПС Пријепоље, Брауновић: време је да млади људи заузму своје место 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
После избора промене у OO СПС Пријепоље, Брауновић: време је да млади људи заузму своје место
Trenutno na sajtu: 387       |       Podeli:
18.06.2020 | 2 коментар(а)



Пријепоље - Социјалистичка партија увек спремно дочекује изборе и има једну од најбољих инфраструктура.



Увек смо радили и радимо у најбољем интересу за земљу  рекао је Игор Брауновић, координатор СПС за Златиборски округ.

Одговарајући на питање новинара каква је ситуација у општинским одборима и како коментарише подељену ситуацију у Пријепољу,  где су челни људи СПС оптерећени  аферама током претходног мандата, Брауновић је казао да ће се о томе разговарати одмах након избора.

„У сваком случају дошло је време да се нешто промени и да млади људи заузму своје место и знам тачно на које проблеме мислите“, нагласио је он.

Иначе,  ОО СПС у Новој Вароши је потпуно консолидован и излази самостално на локалне изборе са носиоцем листе Војком Пурићем, док ОО СПС у Прибоју који предводи Борис Мрдовић  важи за један од најбољих у округу.

Најгора ситуација је у одбору који предводи Станко Кијановић у Пријепољу. Кијановић је  политички диносаурус, највећи део одбора окренуо му је леђа, док су  омладинци потпуно скрајнути као уосталом и најугледнији чланови ове партије у том граду.

Међутим млађа генерација већ је пристигла, и остале су упамћене њихове акције у време короне  када су закуцали на многа врата својих суграђана.

Први међу њима свакако је члан Главног одбора СПС Лазар Шпица који је успео да окупи велики круг младих социјалиста и симпатизера око себе.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sps prijepolje braunovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (2)

  • Mile SPS

    Konačno dobre vesti za Prijepoljski SPS posle dužeg vremena! Svaka čast gospodinu Braunoviću, na njegovom doprinosu stranci i razvoju političkog života u Zlatiborskom okrugu i na tome što je odlučio da pokloni poverenje i da pruži šansu mladim, perspektivnim ljudima u našoj opštini! I moje skromno mišljenje je da je Lazar pravi čovek za to odgovorno mesto. Samo napred Laki!
  • Prijepoljac

    Lazara za presednika !!!



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.367.015 посета
    Тренутно на сајту: 387 посетилац(a)