Позив грађанима Ужица на јавну расправу о нацрту буџета за 2023. годину 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike             

 
Позив грађанима Ужица на јавну расправу о нацрту буџета за 2023. годину
Trenutno na sajtu: 477       |       Podeli:
22.11.2022 | 0 коментар(а)



Ужице - Са циљем већег учешћа грађана и других заинтересованих страна у доношењу одлука,
Градска кућа Ужице, фото: ГЗС

текст Нацрта одлуке о буџету града Ужица (са инвестиционим делом) и другом пратећом документацијом, постављен је на интернет презентацији града Ужица.

Јавна расправа о Нацрту одлуке о буџету града Ужица за 2023. годину спровешће се у периоду од 18. 11. 2022. до 05. 12. 2022. године. У том периоду грађани, удружења, организације цивилног друштва, привредници, стручна јавност, представници медија и други заинтересовани актери позвани су да узму учешће у јавној расправи, наводи се на сајту града Ужица.

Своје предлоге, сугестије, примедбе, иницијативе и коментаре грађани и остали заинтересовани могу доставити Градској управи за финансије града Ужица на један од следећих начина:

1) путем електронске поште, на e-mail адресу: ana.jovanovic@uzice.rs;

2) предајом предлога, сугестија и коментара на Инфо пулту (приземље Градске куће);

3) поштом на адресу: Град Ужице, Градска управа за финансије, ул. Димитрија Туцовића 52, са назнаком: За јавну расправу о Нацрту одлуке о буџету града Ужица за 2023. годину.

Отворени састанак представника надлежних органа Града и јавних служби са заинтересованим грађанима и осталим актерима одржаће ће се у Великој сали Градске куће, у четвртак 01.децембра 2022. године, са почетком у 17.00 часова.

По окончању јавне расправе Градска управа за финансије ће анализирати све предлоге, сугестије, примедбе, идеје и иницијативе, сачинити извештај о спроведеној јавној расправи и исти објавити на интернет страници града Ужица.

 


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice grad javna rasprava gradjani nacrt budzet

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.719.742 посета
Тренутно на сајту: 477 посетилац(a)